MIMA RASTURILA BRAK I PRE ZADRUGE? Oglasila se žena koju je zadrugarka UZNEMIRAVALA: Ta f*ksa je animir dama BILA JE S MOJIM MUŽEM
Foto: Printscreen/Magazin In

HAOS

MIMA RASTURILA BRAK I PRE ZADRUGE? Oglasila se žena koju je zadrugarka UZNEMIRAVALA: Ta f*ksa je animir dama BILA JE S MOJIM MUŽEM

Rijaliti -

U "Zadruzi" se već dugo polemiše o "prljavom vešu" Milane Mime Šarac, ljubavnice Nikole Grujića Gruje, i o njenim "ranim radovima". Spekulisalo se da je i ranije bila ljubavnica drugim oženjenim muškarcima, te da joj Gruja nije prvi takav slučaj, što je zadrugarka više puta demantovala.

Naime, sada se za Pink.rs oglasila izvesna Danijela, koja tvrdi da ju je muž navodno varao baš sa Mimom.

Mima Šarac
foto: Printcreen/Zadruga

- Živela sam u Gostivaru sa detetom, otac deteta, navodno moj muž, ima dole kafanu u selu Dobri Dol. Animir dama je ta f*ksa bila, radila 2020. godine i bila sa mojim mužem, te odlično znala za mene. Kući je rekla da je radila kao promoterka u Skoplju - rekla je Danijela, koja je potom poslala svoje prepiske sa Mimom.

Ona se, naime, poslednjeg dana avgusta prošle godine, uoči Miminog ulaska u petu sezonu "Zadruge", javila njoj i direktno joj stavila do znanja da zna da joj je bila s mužem. Mima je potom ženu svog ljubavnika navodno zvala više puta, u gluvo doba noći, i insistirala da se javi kako bi rešile šta imaju.

- Šta ti nije jasno? Hajde javi se! Bitno je, javi se. Ne s*ri previše, nego se javi, da ti ne bih došla tu - zapretila je Mima, da bi joj potom supruga muškarca s kojim je bila žestoko uzvratila.

- Mrš, ti meni dete opominješ, mamu ti j*bem u p*čku! Uf, sva se tresem, budalo jedna! To ti je za ono što si znala za mene i dete, pa ti opet došla iz Albanije kod njega u kafanu. Džaba ti kozmetičarke i silikoni kad si glupa ko k*rac! Svetim se ja kad tad. Odj*bi sad! jedino pod tim uslovom da ćutim za sve ovo!

Milana Šarac, Mima Šarac
foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

03:55

Nikola Grujić ulazi u Zadrugu 5

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track