IZGLEDALO JE KAO NISKOBUDŽETNI P*RNIĆ! Dalila otkrila šta misli o VRELOJ AKCIJI Cara i Sanje, priznala da li bi se POMIRILA s njim
Foto: screenshot Pink tv

oplela

IZGLEDALO JE KAO NISKOBUDŽETNI P*RNIĆ! Dalila otkrila šta misli o VRELOJ AKCIJI Cara i Sanje, priznala da li bi se POMIRILA s njim

Rijaliti -

U toku "Igra istine", Jovana Tomić Matora postavila je pitanje Dalili Dragojević koju je pitala kako gleda na vrelu akciju Filipa Cara i Sanje Grujić.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

- Izgledalo je kao nisko budžetni p*rnić. Ta tema me više ne interesuje, mislim da se sada najbolje osećam. Danas sam počela i trening, sa dosta ljudi sam prekinula kontakt zbog Filipa. Nemam više potrebu da se vratim u taj odnos. Imam i averziju sada kako sam mogla da prelaziim preko nekih stvari. Nismo kompatibilni, traje dva dana mir, a onda se posvađamo. Mnogo sam se isponižavala, to je surova realnost. Koliko god bili teško smatram da će vremenom sve da ispari i prođe. Nakon emisije normalno i zaspim i probudim se, ne želim više rasprave sa njim, pustiću ga neka radi šta hoće, neću da ga prozivam, neka radi šta hoće - pričala je Dalila.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

- Imam pitanje za Anđelu, evo da ispričaš o pozivu - rekla je Dalila.

- Da, ja moram da se zahvalim, jako mi je značilo. Rekla mi je iskreno da su ponosni na mene, da ne više ne svađam i obećala sam sebi da više neću da se svađam. Znam da je porodica ponosna na mene, najbitnije mi je da je posao u redu, i da su zdravi... Ja nisam verovala, ali hvala stvarno - pričala je Anđela.

- Naredno pitanje za, Milicu. Kako se ti sada osećaš s obzirom na sve ovo šti si čula? - pitala je Anđela.

- Osećam se loše, neprijatno mi je zbog njega. Bilo bi mi lakše da ostanem u odnosu, ali i da raskinemo. Osećam se neprijtno, nemam ni odgovor. Što se tiče dalje odnosa, ako se nastavi kao što je bio par dana već, ja ću da izađem iz odnosa, zbog njgea, a n znam tebe - pričala je Milica.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

04:47

Srpska glumica rodila ćerku u 6. deceniji života: Sad otkrila kako je vaspitava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track