POSLE PRIČA DA JE BIO LJUBAVNIK VODITELJKE SLAGALICE: Uroš Ćertić nakon AFERE obratio se svim MUŠKARCIMA i poručio im samo jedno!
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Lazović, Instagram

LJUBAVNI TROUGAO O KOJEM BRUJI CELA SRBIJA!

POSLE PRIČA DA JE BIO LJUBAVNIK VODITELJKE SLAGALICE: Uroš Ćertić nakon AFERE obratio se svim MUŠKARCIMA i poručio im samo jedno!

Stars -

Vest o razvodu voditeljke „Slagalice" Marije Veljković i njene navodne afere sa kaskaderom Urošem Ćertićem uzdrmala je domaću javnost.

Voditeljka Marija Veljković i njen suprug razvode se navodno zbog Uroša Ćertića, sa kojim je voditeljka bila u tajnoj vezi pola godine, kako piše Svet. Njihov brak je već bio poljujan i u krizi kada je voditeljka "Slagalice" navodno započela vezu sa poznatim kaskaderom.

Voditeljka nije imala komentare, bila je veoma iznenađena i šokirana, dok je Uriš bio malo pričljiviji.

"Nemam više komentara na tu temu. Želim da mene ostave novinari na miru zbog njih dvoje. Nismo zajedno, niti smo bili. Ne trebaju mi ovakve priče, a najmanje majci troje dece. Poštujte nju ako ne mene. Da je bila sa mnom bila bi još u braku kao i mnoge koje su pa ostale jer se zna "tvrd p*nis mir u kuci", rekao je Uroš za Kurir.

Posle skandala koji je šokirao javnost, Uroš je na društvenoj mreži Instagram podelio ljubavne savete.

"Šta je ljubav? Pažnje, magarče, pažnje!"

Uroš Ćertić
foto: Printsceeen/Instagram

"Ne ponosi se zgodnom ženom, za to nisi zaslužan. Ponosi se srećnom, za to jesi"!

Uroš Ćertić
foto: Printsceeen/Instagram

Podsetimo, Marija se nedavno razvela nakon više od deceniju braka sa Milanom Milovanovićem sa kojim ima troje dece. Voditeljka je ranije otvoreno govorila o krahu braka.

Marija Veljković, Uroš Ćertić
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

kurir.rs

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track