DENIZ DEJM U NERVNOM RASTROJSTVU! Šutnuo je slovenački TAJKUN, ostavio joj samo DUGOVE, a evo šta joj je sve OBEĆAO!
Foto: Printscreen/Instagram

neprestano plače

DENIZ DEJM U NERVNOM RASTROJSTVU! Šutnuo je slovenački TAJKUN, ostavio joj samo DUGOVE, a evo šta joj je sve OBEĆAO!

Rijaliti -

Bivša rijaliti učesnica i intrigantna starleta Deniz Dejm nedavno je napustila petu sezonu rijalitija "Zadruga", a pre nekoliko dana zabrinula je sve snimkom na kom plače, a sad je otkriven razlog njenog nervnog rastrojstva.

Naime, na snimku koji je objavila moguće je videti Deniz kako plače, gleda izgubljeno u kameru, briše suze i jeca, pri čemu je govorila nepovezano, i to mešajući srpski, slovenački i engleski jezik. Uz to je dodala i komentar: Moram... Nisam okej... - poručila je, između ostalog, Dejm.

Izvor Espresa blizak starleti otkrio je šta se trenutno događa u njenom životu i zašto je već danima nakon izlaska iz rijalitija razočarana i iscrpljena.

- Deniz je napustio jaki slovenski tajkun i tokom Zadruge nije isplatio tim ljudi koji su brinuli o njenim društvenim mrežama. Upravo zbog toga je morala da sama reši dugove - otkrio je izvor blizak starleti i istakao da ju je pomenuti sponzor zamenio za atraktivnu plavušu, zbog čega je Deniz već danima u lošem emocionalnom stanju i pokušava sama da isplati sve dugove.

Inače, Deniz Dejm je i u rijalitiju otvoreno pričala da ima više sponzora, te je jednom prilikom spomenula čak i oženjenog ljubavnika iz Srbije, a jedan od njih joj je poklonio skupoceni automobil marke "porše".

Deniz Dejm
foto: Ana Paunković

kurir.rs/espreso.rs

Bonus video:

00:05

DENIZ DEJM ŠMRČE BELU LINIJU POMOĆU KREDITNE KARTICE: Espreso došao u posed snimku BEZ CENZURE! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja