VESNA RIVAS NAOŠTRILA JEZIK! Nikad žešće udarila na Miljanu i Mensura, pa raskrinkala Dalilu: PRIVLAČI je Karić, a VOLI CARA!
Foto: Kurir TV

dala svoj sud

VESNA RIVAS NAOŠTRILA JEZIK! Nikad žešće udarila na Miljanu i Mensura, pa raskrinkala Dalilu: PRIVLAČI je Karić, a VOLI CARA!

Rijaliti -

Vesna Rivas je razvezala jezik o svim aktuelnostima i gorućim temama iz rijalitija, pa se na samom početku dotakla Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice.

- Svesna je ona da je Bebica jako dobra priča za nju, ali to joj neće uspeti - priča Vesna Rivas u emisiji "Premijera-vikednd specijal".

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica
foto: Profimedia, Printscreen/ Pink

Potom se dotakla kontroverzne Dalile Dragojević i njenih izbora:

- Tek će biti ludnica poslednji mesec. Dalila je zaljubljena u tipove poput Cara, ona pokazuje da će zarad takvog tipa sve u ljubavi da izdrži. Uhvatila sam par puta njen pogled s kojom pažnjom ona sluša Anđela, simpatično joj je što on hoće sa njom, što je ljubazan. Možda joj se dopada, ali svesna je da nema prolaz kod Anđela, pa je u fazonu daj šta daš, bar da ima dobrog prijatelja za savete. Voli Cara, ali je najviše mami i privlači Stefan Karić - zaključuje Rivasova.

Za kraj se dotakla Mensura Ajdarpašića i njegovog prijateljstva sa Stefanom Karićem:

- Mensur je zauzeo stav ''Pričajte vi, pričajte, eto kakav si mi priajtelj čim ne poštuješ moj izbor'', žao mi je tog momka jer ima kvalitetne osobine, ali nije za visok plasman - zaključila je Vesna Rivas.

vesna rivas
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.M

Bonus video:

03:22

OVA POZNATA PEVAČICA JE MAGIJSKI NAJZAŠTIĆENIJA NA ESTRADI! Vesna Rivas u programu uživo OTKRILA ime, svi u studiju ZANEMELI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track