VIKI POPTUNO GOLA U ZADRUZI! Mitrovićeva ne bira kako da privuče pažnju publike, ima S*KS GDE STIGNE, a sada i PARADIRA NAGA
Foto: Damir Dervišagić, KURIR/Privatna Arhiva

Nema nimalo blama

VIKI POPTUNO GOLA U ZADRUZI! Mitrovićeva ne bira kako da privuče pažnju publike, ima S*KS GDE STIGNE, a sada i PARADIRA NAGA

Rijaliti -

Učesnica Zadruge Viki Mitrović pažnju javnosti je privukla teškom životnom pričom, ali i time da nema blama i da ima seks sa svojim dečkom Markom Osmakčićem gde god stigne.

Viki Mitrović, Viktorija Mitrović
foto: Printscreen/Instagram

Sada je ponovo iznenadila gledaoce kada se skinula potpuno gola. Društvenim mrežama kruži njena slika iz kupatila, gde je bila sa jednom zadrugarkom pred kojom se skinula u donji veš. Njene grudi su bile na izvol'te gledaocima, a da se ne stidi da sve pokaže, vidi se i kada je krenula da skida gaće. Ovaj njen potez izazvao je lavinu komentara, pa su mnogi rekli kako Viki sve radi da privuče pažnju.

Viki Mitrović
foto: Kurir Privatna Arhiva

- Kakav prostakluk, ovu ženu baš briga što je svi gledaju. Mogla je da se skine u tuš kabini, a ne ovde, željna pažnje - neki su od komentara na društvenim mrežama. Inače, Viki je poznata po akcijama u krevetu s Markom, pa su tako zgrozili javnost nedavno, kada su imali odnos pred svim zadrugarima.

Viki Mitrović
foto: Printscreen

Kurir.rs/A.D./J.S

Bonus video:

00:06

MITROVIĆ OBJAVIO HIT SNIMAK: Jedan zet mi je Amerikanac, a drugi Rus, ali samo Srbija zna da igra!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja