HITNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA! Ovi zadrugari STROGO KAŽNJENI, evo zbog čega!
Foto: Printscreen/Pink

haos

HITNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA! Ovi zadrugari STROGO KAŽNJENI, evo zbog čega!

Rijaliti -

Zadrugari su ometali emisiju kao nikad ranije, a zbog konstantnog ometanja i bojkotovanja programa pojedini zadrugari su kažnjeni zbog kršenja osnovnih pravila propisanih ugovorom.

Te su tako hitnom odlukom Velikog šefa zbog ometanja emisije hitno kažnjeni Mateja Matijević, Dino Dizdarević, Sanja Grujić i Milana Šarac Mima.

Zadruga 5
foto: Printscreen/Zadruga

Sandra Rešić je u toku emisije odabrala svoje potrčke.

- Volela bih da ustane Dia, gospođica Suzana Kostić. Sledeći gospodin koji može da ustane je moj omiljeni drug na svetu Lazar Čolić Zola. Gde je Zola, tu je i Irma. Sledeći par koji može da ustane su bivši-sadašnji-budući Gruja i Mima. Gospođica Marijana i gospodin Osmakčić. I jedan ovako par, Milica i Mensur - rekla je pevačica, pa krenula da spušta ljude:

- Milica i Mensur mogu da sednu, ne želim da se njihova veza nastavi. Zamolila bih da sedne i Irma, ona koja me najvše mrzi na svetu. Neka sedne i Zola. Neka sedne i Dia. Moji potrčci su Osmakčić i Mimas - dodala je Sandra i šokirala zadrugare.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track