MILICA VESELINOVIĆ SE SKINULA U GARDEROBERU! Ubeđivala Mensura da to NE RADI, Ajdarpašić će poludeti kad bude SAZNAO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

PONOVO ISTO!

MILICA VESELINOVIĆ SE SKINULA U GARDEROBERU! Ubeđivala Mensura da to NE RADI, Ajdarpašić će poludeti kad bude SAZNAO! (VIDEO)

Rijaliti -

Milica Veselinović je tražila određenu toaletu za gala proslavu koja će danas biti održana na velelepnom imanju Zadruge. Naime, ona je pozajmila top majicu od MC Aleks.

Nakon što je to uzela, Milica je otišla u garderober kako bi se presvukla, pa se opet skinula i ostala bez brusa, što se već jednom desilo iako je ona tada tvrdila Mensuru Ajdarpašiću da toga nije bilo. Da li će mu reći šta je danas radila, ostaje nam da saznamo.

Inače, Milica Veselinović je nedavno privremeno napustila "Zadrugu" i otišla u Centar za socijalni rad kako bi dala izjavu povodom šamara koji je u januaru dobila od Mensura Ajdarpašića, kada je bila maloletna.

Naime, kada se vratila u "Zadrugu" Milica Veselinović je svom dečku Mensuru Ajdarpašiću otkrila zbog čega je napustila kuću, a on je besan psovao.

Milica Veselinović
foto: Printscreen

Kurir.rs/MM.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track