STEFAN KARIĆ PREVARIO MISICU SA MARIJANOM ZONJIĆ? Mreže bruje, odmah se oglasila Jovana Ljubisavljević: Gledala sam sve...
Foto: ATA images, Printscreen

haos u najavi

STEFAN KARIĆ PREVARIO MISICU SA MARIJANOM ZONJIĆ? Mreže bruje, odmah se oglasila Jovana Ljubisavljević: Gledala sam sve...

Rijaliti -

Mnogobrojni fanovi "Zadruge", koji netremice prate svaki korak zadrugara, od jutros na mrežama tvrde da su Stefan Karić i Marijana Zonjić imali seks u ekonomskom dvorištu!

Naime, Marijana je jutros pevala Stefanu pesme, a potom je on otišao u ekonomsko dvorište. Ubrzo je i ona trčećim korakom otišla za njim, a tamo su se zadržali izvesni period.

Nakon nekog vremena, Marijana je prva izašla iz ekonomskog dvorišta, i odmah potražila vlažne maramice, a zatim je otišla do toaleta, što je fanovima na društvenim mrežama jasna potvrda da je pao seks.

Nešto kasnije iz ekonomskog dvorišta je izašao i Stefan, pa se ponovo sa Marijanom sastao kod trema.

Karić je u ovu sezonu rijalitija "Zadruga" ušao kao zauzet momak, budući da je u prošloj sezoni otpočeo vezu sa Jovanom Ljubisavljević, te je ovaj odnos i odlazak Marijane i Stefana u ekonomsko dvorište upalilo sve alarme fanova koji podržavaju ljubav Stefana i Jovane.

Marijana je, dok su ostali zadrugari spavali, sama sedela u dvorištu, razmišljala je o svemu što se desilo ranije tog jutra, plakala i brisala suze sa lica.

Tim povodom, oglasila se Jovana Ljubisavljević, Karićeva devojka. Na pitanje kako komentariše glasine da ju je dečko rano jutros prevario sa Marijanom Zonjić, bivša učesnica "Zadruge" je kratko rekla:

- Gledala sam sve do pola 9 jutros. Ne komentarišem, nemam nikakav komentar, hvala - bilo je sve što je želela da nam kaže za Pink.rs.

Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/Ekskluzivno

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:04

KARIĆ PLAČE ZA NJOM U RIJALITIJU, A ONA IZLAZI I TO U LATEKS IZDANJU: Misica se nabila na štikle i utegla, a poruke se NIŽU! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track