ROĐENDAN MI JE, NISAM PROPRATIO! Osman Karić pomno gleda rijaliti, a ovako je odgovorio na pitanje o PREVARI sina Stefana!
Foto: Printscreen/Instagram

ĆUTLJIV

ROĐENDAN MI JE, NISAM PROPRATIO! Osman Karić pomno gleda rijaliti, a ovako je odgovorio na pitanje o PREVARI sina Stefana!

Rijaliti -

Osman Karić oglasio se zbog spekulacija da je njegov sin Stefan jutros, posle žurke u "Zadruzi" u ekonomskom dvorištu imao intiman odnos sa Marijanom Zonjić.

Na društvenim mrežama ne prestaje da se priča o onome što su radili tajno, daleko od očiju drugih zadrugara, a evo šta Osman kaže:

- Ja se trenutno ne nalazim u Srbiji. Danas mi je rođendan, tako da nisam propratio detalje u Zadruzi samim tim i situaciju o kojoj danas gore društvene mreže da je Stefan prevario svoju devojku Jovanu Ljubisavljević. Ipak mislim da, su to samo puste želje ljudi "hejtera koji baš i ne mirišu Stefana, a pogotovo vezu sa Jovanom. Ne bih želeo da dajem ishitrene izjave, jednostavno verujem svome sinu i gajim nadu da to što mu se stavlja na teret nije uradio. Videćemo noćas šta je istina u emisiji ''Pitanja gledalaca'' - rekao je Osman.

Jovana Ljubisavljević, Osman Karić
foto: Printscreen/RedTV

Kurir.rs/Puls

Bonus video:

00:27

Lepa Brena stigla na dodelu nagrade

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track