TRUNE 2 SEZONE TAMO I NIŠTA, SROZAO SE U SVAKOM SMISLU! Stanija oplela po Anđelu, a onda raskrinkala odnos Karića i Marijane
Foto: Nemanja Nikolić, Antonio Ahel/ATAImages, screenshot

bez dlake na jeziku

TRUNE 2 SEZONE TAMO I NIŠTA, SROZAO SE U SVAKOM SMISLU! Stanija oplela po Anđelu, a onda raskrinkala odnos Karića i Marijane

Rijaliti -

Bivša zadrugarka Stanija Dobrojević nedavno se vratila u Srbiju, kako bi mogla da nadgleda radove na svom penthausu u Rumi. Ona je otkrila i da je raskinula sa Markom Markovićem, a sada je prokomentarisala aktuelna dešavanja u "Zadruzi 5".

- Ispratila sam dešavanja jer je juče trebalo da gostujem u "Pitam za druga", ali sam bila sprečena - započinje razgovor Dobrojevićeva.

Stanija Dobrojević
foto: Printskrin/Instagram

Javnost bruji o navodnoj vreloj akciji Marijane Zonjić i Stefana Karića i ovo je prva stvar koje se dotakla Stanija, kako joj je Zonjićeva nekada bila prijateljica.

- Videla sam sporni snimak Karića i Marijane. Gle, ništa se tu konkretno ne vidi da može da se tvrdi, nadam se da se to nije desilo jer bi bilo veliko razočaranje, pogotovo za njega, jer se držao za primer! Meni se njegovo ponasanje najviše dopalo u ovoj sezoni. Karić i Jovana su mi super par i mislim da je ona jedna od kvalitetnijih devojaka koje su prodefilovale Zadrugom! Verno ga čeka i nadam se da će opstati kao par - izjavila je Stanija.

Stefan Karić, Marijana Zonjić
foto: Printscreen/Zadruga

Anđelo Ranković je prolio reku suza kad je ugledao svoji bivšu devojku Teodoru Džehverović na malom ekranu u emisiji "Gledanje snimaka", kada je prikazana njena svađa iz "Zadruge 1" sa MC Aleks. Dobrojevićeva je prokomentarisala i njegovo ponašanje.

- Što se Anđela tiče, klasičan primer dobrog momka kome se roditelji mešaju u izbor, pa ga naprave nesrećnikom! On je samo pored Teodore bio i lep i poželjan i u žizi javnosti. Kako je solo kročio u Zadrugu, srozao se u svakom smislu, niti je zanimljiv, nit privlačan, vucarao se s kojekakvima, kad ih sve spojiš ne mogu biti jedna Teodora. Evo već dve sezone trune tamo i ništa! Mada je dobar i vaspitan momak i zelim mu sve najlepše - istakla je Stanija.

Anđelo Ranković
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/I.B/Pink.rs

Bonus video:

00:42

Stanija sređuje skupoceni stan u Rumi posle raskida

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track