VIKI PONOSNO POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Zadrugarka prišla ocu SVOG DETETA, Osmakčiću pala roletna, priznao da je BEZOSEĆAJAN!
Foto: Printscreen/Pink

ŠOK

VIKI PONOSNO POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Zadrugarka prišla ocu SVOG DETETA, Osmakčiću pala roletna, priznao da je BEZOSEĆAJAN!

Rijaliti -

Viktorija Mitrović prišla je ocu svom deteta i Lazaru Čoliću Zoli, a susret nije mogao da prođe bez prepiranja. Novopečena trudnica je pokazala svoj stomak, što je njenog dečka momentalno uznemirilo.

- Od kofeina do kokaina - šta kad ne možemo da se razbudimo.

- Gle - smejala se Viki.

- Ne može da ti se svidi stomak odmah - rekao je Zola.

- Ne, dobila sam stomak! - izjavila je.

Viktorija Mitrović
foto: Printscreen/Pink

- U gaćama si, da li si retardirana? - iznervirao se Marko.

- Pa dobro, kao da sam u kupaćem... Mali je stomačić... On ne razume sada, ja sad imam taj osećaj - nastavila je Mitrovićka.

- Brale, ja jesam bezosećajan, ali ti si prekucao! Ona sada može da zaplače na sve, u takvom je stanju... Šta ti je više - govorio je Zola.

- Ja ću sada morati da bežim od njega, jer on ne mjože da se suzdrži i mora da govori gluposti. Najbolje je da ćuti! - rekla je Viki.

- Mene samo nervira to potencicranje, to navođenje. Ne volim da se šališ na taj način, odmah pomislim svašta - govorio je Marko.

- Ja imam svoju vodenicu, ti imaš svoju - odbrusila je Viki.

- Nemoj mi te šale, stomak, pa da biraš imena, meni je to od krucijalne važnosti! - nervirao se Marko.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track