ONI SU NAJGORE MOGUĆE VESTI PRIMILI U RIJALITIJU: Ovim zadrugarima članovi porodice preminuli dok su oni boravili u Zadruzi
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Printscreen/Youtube

TUŽNO

ONI SU NAJGORE MOGUĆE VESTI PRIMILI U RIJALITIJU: Ovim zadrugarima članovi porodice preminuli dok su oni boravili u Zadruzi

Rijaliti -

Marko Osmakčić izveden je danas iz "Zadruge" zbog smrtnog slučaja u porodici.

Naime, kako se saznaje, Markov otac Franjo izgubio je životnu bitku 8. juna, a nije jedini koji je imao tragičan slučaj u porodici dok je boravio u rijalitiju.

Na početku sezone, otac sada već bivše zadrugarke Olge Margitić izvršio je samoubistvo.

Najveći šok doživeo je Dino jer je hitno napustio "Zadrugu" zbog narušenog zdravlja njegovog oca koji je, nažalost i preminuo. Dino je jedini koji se vratio u Zadrugu 5 nakon porodičnog gubitka, a šta će se dogoditi sa Markom Osmakčićem, ostaje da vidimo u narednim danima.

Dino Dizdarević
foto: Printscreen/Zadruga

Setimo se da je i Ante Baždarić napustio rijaliti zbog bolesti njegove majke, koja je kasnije i preminula.

Pevačica Kristina Kija Kockar doživela je pravi šok kada joj je otac preminuo u Zadruzi, pa je izašla kako bi prisustvovala sahrani.

Kija Kockar
foto: Printscreen

Manekena i učesnika "Zadruge" Kenana Tahirovića zatekla je vest o smrti oca u rijalitiju, te se ubrzo iz Beograda vratio u Sarajevo.

- Lakše bi mi bilo da su mi u "Zadruzi" javili da mi je otac bolestan. Već dve nedelje sam hodao po dvorištu tamo i imao predosećaj da će se nešto loše desiti. Kad su me pozvali, mislio sam da idem kod zubara, i kada sam išao sve dalje i dalje, odmah sam pomislio da nešto nije u redu. Teško podnosim njegovu smrt - rekao je tada.

Kenan Tahirović
foto: Printscreen

Kurir.rs

Bonus video:

00:18

HITNA EVAKUACIJA GOSTIJU IZ PROGRAMA UŽIVO NA KURIR TV Ivan saopštava da je stigla dojava o bombi POGLEDAJTE REAKCIJU KIJE KOCKAR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track