DEJAN NAPRAVIO POMETNJU NASTUPOM U RIJALITIJU! Prozvao Ša za Taru, a ovako ga je Zorica Marković UKOPALA komentarom za FRIZURU!
Foto: Printscreen/Zadruga

HIT

DEJAN NAPRAVIO POMETNJU NASTUPOM U RIJALITIJU! Prozvao Ša za Taru, a ovako ga je Zorica Marković UKOPALA komentarom za FRIZURU!

Rijaliti -

Dejan Dragojević nastupao je na karaokama u rijalitiju i nasmejao sve, a posebno bivšeg rijaliti učesnika Nenada Aleksića Ša.

Dejan se sve vreme odlično zabavljao, a svoju nastup posvetio je Ša i njegovom susretu sa Tarom Simov, za koji su zadrugari saznali.

- Dok u znoji bilo koju noćas maziš, ti ćeš biti tepih po kom Tara gazi - pevao je Dejan.

- Šta reći? Ovo je 12 kao kuća. Nismo se pomirili, nismo se čak ni sreli, samo smo bili na istom mestu. Nastup ludilo, od mene ćeš da imaš maksimum bodova. Tara mi upravo piše i kaže da te puno voli i pozdravlja - pričao se Ša.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

- Molim te nemoj više da skačeš u bazen. Moram da kažem Aleks da prestane da te maltretira i da uživate u vezi - govorila je Sanja.

- Stvarno si nas nasmejao. Pomislila sma šta može da bude od ženske pesme koju izvodi muškarac. Ša se slučajno našao na mestu gde Tara radi, kao što si ti slučajno pao na mašinicu i ispala ti takva frizura. Super si bio, nasmejao si nas... Vidim da se nasmejao i zadrugare, a znamo da te to teško - komentarisala je Milica.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

- Deki, srećan ti rođendan. Ko te šišao? - pitala je Zorica Marković.

- Karić - rekoa je Dejan.

- Frizura ti je kao i njegovo prezime. Toliko emocije si uneo, ja sam se iznenadila. Pokvario si i opevao Ša, ali da si nastavio sa emocijom... To će biti hit - nastavila je Zorica.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:00

Marko Osmakčić i otac Franjo se javili i ispričali sve o prevari

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track