ONA JE PROSTITUTKA, PLATILA JE KAUCIJU 50.000 I IZAŠLA ISTE NOĆI! Zadrugar osuo rafalnu paljbu po Sanji Stanković, nije birao REČI
Foto: Printscreen/Instagram

ISPLIVAO SNIMAK

ONA JE PROSTITUTKA, PLATILA JE KAUCIJU 50.000 I IZAŠLA ISTE NOĆI! Zadrugar osuo rafalnu paljbu po Sanji Stanković, nije birao REČI

Rijaliti -

U Zadruzi je održana specijalna emisija "Zadrugovizija karaoke šou". Sanja Stanković je bila član stručnog žirija i tokom svog komentarisanja je iskoristila priliku da isproziva Sandru Rešić.

- Pevanje je za 12, prijateljstvo velika nula. Što se tiče velike nule, pozdravile su te Ermina Pašović i Jelena Batos, kao i Đedovića, ali Đedovića u drugom kontekstu - rekla je Sanja.

- Rekli smo da neće biti pozdrava - prekinula ju je Dušica Jakovljević.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen/Zadruga

Nakon specijalne emisije, zadrugari su sumirali utiske. Marko Đedović i Dalila Dragojević su komentarisali dešavanja tokom takmičenja.

- Meni prodaju priče, to što klimam glavom i ćutim, misle da ja ne znam. Kao greškom objavili njenu sliku - govorio je Đedović.

- Jel ono bila provokacija? Ja sam iskreno shvatila kao provokaciju - rekla je Dalila.

- Ja nisam skontao - odgovorio je Marko.

- Ti si me iznenadio kad si rekao "to je jednom bilo". Tako nešto - poručila mu je Dalila.

- Ja razumeo da se žena sprda. Još me žena pozdravila od Ermine. Sad kad sam se vratio sam skontao, nakon što se Stefanu obratila. Setio sam se da smo Stefan i ja išli ka hotelu kad je on pop*zdeo i da sam rekao ko ih j*be, klošarke. Verovatno joj je stigao klip, znaš kako šalju te klipove odmah. Iako nije bila provokacija, šta da radim kad je prostitutka. Sad je peru kao, jao objavili joj greškom sliku. Ne, nisu, nego si platila kauciju od 50.000 i izašla iste noći i sutra se prala - rekao je Đedović.

- Kakvi su ljudi, ovo je strašno - rekla je Dalila

S obzirom na to da je spomenuo pozdrave od Ermine, koje je Sanja saopštila, mnogi su posumnjali da je na nju mislio kada je komentarisao temu prostitucije. Ostaje nam da saznamo da li su ove reči bile upućene Stankovićevoj i ako jesu, da li će mu odgovoriti na prozivke.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

02:04

VODITELJKA U KRATKOJ SUKNJICI ZAGREJALA STUDIO! Sanja Stanković se SPUSTILA u emisiji UŽIVO, a potom OSTAVILA SVE BEZ DAHA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track