OVE SVIMA POZNATE FACE ULAZE U ZADRUGU 6?! Zvezde potpisale ugovor za sledeću rijaliti sezonu, sprema se PRAVI HAOS?
Foto: Damir Dervišagić

ŠUŠKA SE

OVE SVIMA POZNATE FACE ULAZE U ZADRUGU 6?! Zvezde potpisale ugovor za sledeću rijaliti sezonu, sprema se PRAVI HAOS?

Rijaliti -

Rijaliti "Zadruga 6" očekuje mnogo poznatih lica. Navodno u šou ulazi košarkašica Milica Dabović, prenose domaći mediji.

Na Pinkovo imanje u septembru navodno će se useliti pevačica Zorica marković, kao i Maja Kovačević, sestra pobednice "Velikog brata" Marijane Čvrljak, koja je nedavno nestala i, naravno, Lepi Mića.

- Pričala nam je svima da bi mnogo volela da uđe u "Zadrugu". Super bi se snašla, prava je osoba za to - rekao je izvor za "Informer".

Milica Dabović
foto: Printscreen/Nikad nije kasno

Milici će se pred kamerama Pinka pridružiti i Zorica Marković. Preskočila je ovu i prethodnu sezonu "Zadruge", ali zato neće i narednu.

- Obožavam rijaliti i televiziju Pink, s kojom godinama sarađujem. Uvek sam radila ono što želim i pričala ono što mislim. Pokazaću ko je mama rijalitija - kaže pevačica, koja ne može da zamisli ovaj šou program bez kolege Lepog Miće:

Lepi Mića
foto: Printscreen/Zadruga

- On je postao zaštitni znak "Zadruge". Bez njega nema rijalitija.

Kako prenose domaći mediji, pevač će i šestu godinu zaredom provesti pred kamerama:

- Mića će tokom leta malo da se odmori, a od septembra se vraća u Šimanovce. Njemu je "Zadruga" postala druga kuća, ne opterećuje ga to što je godinama zatvoren tamo. Naprotiv, bez razmišljanja je pristao ponovo da uđe - kaže izvor.

Zorica Marković
foto: Ana Paunković

Za "Zadrugu" se sprema i Maja Kovačević, sestra Marijne Čvrljak, pobednice "Velikog brata", koja je nestala pre tačno dva meseca i za koju se sumnja da se navodno utopila u Savi.

- Maja želi da postane rijaliti zvezda kao njena sestra Marijana, zato je odmah pristala da potpiše ugovor za "Zadrugu" - priča izvor i dodaje da je Hrvatica odmah potpisivanja slavila u Beogradu:

- Maja je prošlog petka slavila uz alkohol, a onda se potukla s bivšom učesnicom "Zadruge" Sanjom Jakšić, s kojom se inače družila. Maja kao da već najavljuje da će biti glavni skandal majstor u rijalitiju - kaže izvor.

Maja Kovačević
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track