CAR NASRNUO NA DALILU, PRESKOČIO STO, PA JE JURIO PO KUĆI! Obezbeđenje ga jedva sprečilo, lomio sve pred sobom! HAOS (VIDEO)
Foto: Printscreen

karambol

CAR NASRNUO NA DALILU, PRESKOČIO STO, PA JE JURIO PO KUĆI! Obezbeđenje ga jedva sprečilo, lomio sve pred sobom! HAOS (VIDEO)

Rijaliti -

Filip Car i Dalila Dragojević tokom emisije "Pitanja novinara" imali su žučnu raspravu koja se završila lomljavom i Filipovim nasrtajem na Dalilu.

Naime, Car je zamerio Dalili što se svađala sa bivšim suprugom, kao i to što i dalje komunicira sa Anđelom sa kojim je flertovala, jer je "i to vid komunikacije".

Filip Car
foto: Printscreen

- Jel sam se ja svađao sa bivšima ili ti? - vikao je Car.

- Ja? - odgovorila mu je Dalila začuđeno što je Filipa isprovociralo.

Car je zatim skočio preko stola i uneo se Dragojevićki u lice, ali su svi zadrugari i obezbeđenje brzo reagovali i razdvojili ga od nje.

Filip je od besa počeo da baca sve što mu je palo pod ruku, pa je tako razbio video ekran, a zatim otišao do Paba gde je sedela Dalila da joj očita lekciju.

Filip Car
foto: Printscreen

Međutim, i odatle su ga izbacili, pa je seo na svež vazduh da probistri glavu, ali bezuspešno.

- Nemam snage ubila mi je mozak! Teorijama, obmanama, lažima... Život sam uništio zbog ku*ve proklete. Veštica jedna, ku*va smrdljiva... Uništila onog dečka, uništila porodice... Vidiš da je ku*va, izgleda ko ku*va od 20 franaka. - žalio se Filip Zoli.

- Smiri se otići će ti čuka - pokušao je Zola da ga urazumi.

- Uništiću joj sve stvari, nek golo đubre hoda! - vikao je Car.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:19

Sin Dragane Mirković pokazao vozni park u Beču

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track