GLEDATELJKA RASKRINKALA DALILIN MAGIJSKI RITUAL Dejana je pikirala, a svakom muškarcu OVO radi NA GLAVI: Tako ulazi u MOZAK! VIDEO
Foto: Printscreen/Zadruga

ŠOKANTNE TVRDNJE

GLEDATELJKA RASKRINKALA DALILIN MAGIJSKI RITUAL Dejana je pikirala, a svakom muškarcu OVO radi NA GLAVI: Tako ulazi u MOZAK! VIDEO

Rijaliti -

Dalilu Dragojević gledateljka je optužila da se bavi magijom, kao i da je tako očarala sve muškarce sa kojima je bila.

Naime, gledateljka je rekla da je Dalila "pikirala" Dejana Dragojevića za muža.

Dalila Mujić, Filip Car, Paparaco
foto: Kurir

- Tanja iz Pirota ovde, dobro veče. Sve što bih pitala Dalilu, znam unapred odgovor 'srce, razum, desilo se'... Ko može da poveruje u njene reči? Jasno je da je ona pikirala njega od samog početka - rekla je gospođa.

- To nije istina, dosta je bilo gluposti - prekinula je Dalila.

- Dalila, ovo nije crni sto - rekla je gledateljka.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Pink

- Vi ste zvali u u Šimanovcima, znam odlično o kome se radi. Kritike slušam ako se govore na normalan način - dodala je Dragojevićka.

- On je bio dete kada ste vi započeli vezu - nastavila je gledateljka.

- Ne mogu više to da slušam, a šta sam ja bila? Imala sam 23 godine! Ne mogu više da dozvolim da govorite te gluposti - vikala je Dalila.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Pink

- Kada ste se vi spojili, to je bio trenutak tvoj i inat možda onom tvom Mladenu, ili želja da stvoriš finu sliku o sebi kao porodične žene... Car je neko ko je pravi muškarac na tebe. Muškarac hvata na silu, žena na manipulaciju, a ti si kraljica manipulacije! Morate da shvatite, da kada rešite da uđete u rijaliti, morate da pazite šta radite i da ćete snositi posledice svega. Nešto sam primetila, Dalila kada mazi muškarca, mazi ga u krug, kao da mu radi po mozgu, a to se koristi u tim navodnim magijama... - nastavila je gospođa.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:26

Ana Nikolić se popela na haubu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track