MILICA TODOROVIĆ OTKRILA KO JE ZASLUŽAN ZA NJENO MRŠAVLJENJE: Pevačica se stesala, pločice na stomaku, a kad se okrene svi POLUDE!
Foto: Damir Dervišagić

prava mačka

MILICA TODOROVIĆ OTKRILA KO JE ZASLUŽAN ZA NJENO MRŠAVLJENJE: Pevačica se stesala, pločice na stomaku, a kad se okrene svi POLUDE!

Stars -

Pevačica Milica Todorović je dokaz da lepoj ženi sve lepo stoji, pa i po koji kilogram viška.

Pevačica se ugojila tokom korone jer je stresan život i trčanje sa nastupa na nastup, zamenila potpuno drugim ritmom, bez žurbe i sa dosta slobodnog vremena.

Opuštanje je uzelo svoj danak pa se pevačica, koja je oduvek bila mršava, ugojila. Kada je na Instagramu objavila fotografije u kupaćem kostimu mnogima je bila jasno da je Milica ozbiljno počela da radi na svom izgledu. Trbušnjaci su bili isklesani, noge zategnute, a linija besprekorna. Mnogi su pomislili da Milica ne izlazi iz teretane, ali situacija je malo drugačija.

doček, Milica Todorović
foto: Mondo/Stefan Stojanović

- Trenutno ne treniram zbog toga što mi je leto baš radno i 'živim na točkovima' i nemam vremena za trening, ali pre početka letnje turneje sam imala personalnog trenera i sa njim sam vežbala - rekla je Milica koja je oko ishrane zatražile pomoć nutricioniste.

- Što se ishrane tiče, kod nutricioniste sam već par godina. Malo zabušavam i opustim, se ali se brzo vratim na režim - rekla je Milica i otkrila da je za njenu besprekornu liniju ipak zaslužan dobar metabolizam.

Anastasija Ražnatović, Milica Todorović, Marina Visković, Višnja Petrović, Mia Borisavljević, Aleksandra Mladenović
foto: ATA Images

- Lako mršavim pa se ne opterećujem mnogo - bila je iskrena pevačica, koja je nedavno proznala da ima problem kao i većina žena.

- Stomak mi ravan samo ujutru, uveče se već nadujem, kao sve žene - rekla je nedavno Milica koja nije patila nikada je imala koji kilogram viška.

- Još uvek nisam vratila kilažu koju sam imala ranije, ali nosim takve stvari da prikrijem višak. Ali i u njima izgledam dobro i dalje sam sek*i. Nisam presrećna što sam se ugojila jer sam ceo život mršava kao štapić pa mi je čudno, ali se lepo osećam - rekla je pevačica.

Milica Todorović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/lepaisrecna

Bonus video:

00:13

Da li Milica Todorović ima najbolju zadnjicu na estradi?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track