00:14

Filip Car pokazao svoj dom u Crikvenici

KONAČNO KOD KUĆE

DA LI SANJAM ILI SAM TU? CAR POSLE 2 GODINE U CRIKVENICI: Pokazao TOP sređen porodični DOM! DALILI SU OVDE VRATA ZATVORENA

Rijaliti -

Bivši rijaliti učesnik Filip Car stigao je u svoj dom u Crkvenici i pokazao kako sve izgleda.

On je nedavno istakao kako dve godine nije bio kući i da je poželeo sve. Filip je snimao dnevnu sobu i kuhinju koje su sređene po poslednjoj modi i ogromnu terasu. Svuda po sobi bile su dečije stvari.

Filip Car
foto: Printscreen/Instagram

"Da li sanjam ili sam tu?", zapitao je Filip koji je kući otišao bez Dalile Dragojević sa kojom je raskinuo posle rijalitija.

Podsetimo, Dalila i Car raskinuli su zbog njegove porodice koja ne podržava vezu o čemu je Filip javno govorio.

Filip Car
foto: Printscreen/Instagram

- Moji su razočarani mojim ljubavnim izborima, odnosima i mojim ponašanjem! Pored svega što sam znao da nam i ne ide i nemamo perspektivu i sve, nastojao sam biti u tom odnosu i napolju i gušiti se u sopstvenim go*nima, nakon njenog javnog raskida u emisiji videli smo se i pričali i pokušali prijateljski i da budemo jedno uz drugo tu, ali otelo se kontroli i opet nas je blizina spojila kao što se događalo u "Zadruzi"... Ja nakon mnogih savetovanja sa porodicom, prijateljima i podrškom, nakon mnogih pregledanih situacija za koje sam znao unutra da me dovode do ludila, a nisam ih mogao objasniti nikome jer su se svi pravili blesavi na čelu sa njom, a sada sam se uverio da sam bio u pravu. Doneo sam odluku da definitivno okončam taj odnos - rekao je Filip Car nedavno.

Filip Car
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja