BIVŠA ZADRUGARKA DENIZ DEJM SE JAVILA IZ BOLNICE! Pokazala potresnu sliku, a poručila samo OVO! (FOTO)
Foto: Printscreen/Amidži šou

oglasila se

BIVŠA ZADRUGARKA DENIZ DEJM SE JAVILA IZ BOLNICE! Pokazala potresnu sliku, a poručila samo OVO! (FOTO)

Rijaliti -

Bivša zadrugarka Deniz Dejm završila je u bolnici, a sada se oglasila o svom stanju.

Deniz Dejm
foto: Printscreen/Amidži šou

- Deniz je jako loše ovih dana, već tri dana leži na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Znate i sami kakav buran život vodi, iako želi da pobegne od silnih poroka, ona jednostavno voli lud i brz život, voli malo više da se zabavlja, videli ste i u “Zadruzi” kakva je bila. Ne drži je mesto, ima taj ludački duh. Bila je dobro ovih dana, imala je nedavno pad imuniteta kada je završila na infuziji, ali to ništa nije bilo strašno.

Međutim, pre tri dana joj je se tako slošilo, lekari su joj rekli da hitno mora da ostane u bolnici kako se stvari ne bi dodatno zakomplikovale, jer je već u katastrofalnom stanju. Prima transfuziju, na teškim je antibioticima… Šta se tu tačno dešava, ja ne znam, jer nije htela da mi kaže, ne voli ona toliko da priča o svom privatnom životu, ali da nije dobro - nije. Vreme će pokazati, ja se kao drugarica nadam da će sve ubrzo biti u redu - zaključuje izvor za Pink.

Deniz Dejm
foto: Printscreen/Instagram

Deniz se na svom Instagram profilu oglasila iz bolnice. Okačila je fotografiju gde se vidi da je priključena na infuziju i preko nje je ispisala natpis na engleskom jeziku.

- Dobro jutro, kakvo je vaše? Moje je fantastično - napisala je Deniz, a ostaje nam da vidimo kako će se situacija dalje odvijati.

Deniz Dejm, bolnica
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:17

Deniz Dejm šokirala sve stajlingom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track