ANĐELO RANKOVIĆ RASKINUO SA SANDROM PREKO PORUKE! Rešićka ga raskrinkala skroz: Nismo imali SE*S, hteo je da se OPERE od Dalile!
Foto: Printscreen/Zadruga, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

ovo je istina

ANĐELO RANKOVIĆ RASKINUO SA SANDROM PREKO PORUKE! Rešićka ga raskrinkala skroz: Nismo imali SE*S, hteo je da se OPERE od Dalile!

Rijaliti -

Anđelo Ranković i Sandra Rešić otpočeli su svoju romansu na samom kraju pete sezone rijaltiija ''Zadruga'' koja se završila čim su izašli.

Pevačica sada za Informer tvrdi da ju je ostavio jer je zaljubljen u Dalilu Dragojević.

Anđelo Ranković, Sandra Rešić
foto: Printscreen/Premijera - Vikend Specijal

- Raskinuli smo, a da nismo imali se*s! Nismo bili intimni ni u "Zadruzi", ali ni posle rijalitija. Bila sam zaljubljena u njega, ali me je razočarao jer je okončao našu vezu čim smo se našli "na slobodi". Očigledno sam mu samo služila da se "opere" pred ljudima, jer ga je Dalila otkačila u rijalitiju - kaže Sandra.

- Čula sam da se pre nekoliko dana sreo sa Dalilom i Marijanom Zonjić. Njih dve su bile na snimanju jedne emisije, a kada ih je Anđelo video, potrčao im je u zagrljaj. Tačnije, potrčao je da se javi Dalili, ali ga je ona iskulirala. Kad je videla kako ide ka njoj, okrenula je glavu i ušla u taksi - priča pevačica i dodaje da je ne bi iznenadilo da na kraju Dalila i Anđelo ipak završe zajedno:

- Sve je moguće! Više ništa ne može da me šokira, pa očekujem da se i to desi.

Ona otkriva kako je izgledao njihov raskid, tri dana posle superfinala "Zadruge":

- Poslao mi je SMS poruku i napisao da se ne oseća lepo sa mnom i da bi voleo da porazgovaramo. Potom mi je objasnio da ne može da mi da sto odsto sebe i da je depresivan. Jasno mi je bilo u kom pravcu ide razgovor, pa sam rešila da odmah stavim tačku na taj odnos. Preko noći se sve promenilo! Ispala sam budala. Besna sam na sebe što sam ušla u vezu s njim dve nedelje pred kraj rijalitija, jer sam osećala da će se ovo desiti.

Sandra Rešić, Anđelo Ranković
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

04:28

Anđelo otkriva ko mu je favorit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track