00:15

Prvi snimak Miljane Kulić posle operacije želuca

drži se, Miksi

MILJANI SE BORE ZA ŽIVOT, U KOMI JE: Evo kako je izgledala odmah posle operacije želuca u Turskoj! Nije ni slutilo šta će je snaći

Rijaliti -

Miljana Kulić bije veliki butku za život posle operacije želuca, koju je imala pre 12 dana u jednoj klinici u Turskoj. Njoj je krajem nedelje pozlilo i hitno je smeštena u Urgentni centar u Nišu gde je operisana.

Nišlijki je izvađena slezina, a kako je rekao njen otac Siniša Kulić, posle operacije je stavljena u veštačku komu, da bi je lekari u nedelju stavili na aparate, pokušavajući na sve načine da joj spasu život.

00:15

Prvi snimak Miljane Kulić posle operacije želuca

Podsetimo, Miljana je sa majkom Marijom Kulić i Nenad Macanović Bebicom, svojim dečkom, otišla u Tursku, a posle operacije bivša zadrugarka se oglasila na društvenoj mreži.

- Sve je proteklo u najboljem redu. Hvala Bogu, dobro je. Odlično je podnela, kaže doktor. Vrlo su ljubazni i profesionalni. Srećne smo obe. Ja sam pretrnula od straha kad su je odveli kako će da podnese. Tresla sam se, drhtala, od 12 do 13.30 sati. Malo joj je bilo muka prva dva sata i malo je bolelo, ali tako mora. To je prošlo, sada šeta u najveće i noga operisana je više ne boli, jer ceo dan joj pumpa neka mašina noge od prstiju do polovine butina protiv zgrušavanja krvi. Doktor je fenomenalan i šali se sa njom, na engleskom, pomalo. Hvala Bogu, za sada je sve super. Morala je operacija, jer znate njen karakter sto se tiče hrane - rekla je Marija za domaće medije.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Instagram

Miljanini roditelji, Marija i Siniša, očajni su i uputili su apel da svi koji mogu da im pomognu. Ono što im je trenutno najpotrebnije jestu vitamini američki B12 od 1000 mikrograma i D3 vitamin.

- Sve vreme sam uz nju, pustili su me da budem pored Miljane. Ona spava, a i dalje je neizvesno. Juče su joj dali 2,5 litre krvi, ali ne znam da li će biti potrebno još i da li imaju dovoljno - kaže Marija koja apeluje na sve koji su u prilici pošalju Miljani neophodne vitamine:

- Ono što nam je sada potrebno su vitamini američki B12 od 1000 mikrograma i D3 vitamin. Ali obavezano u kapima ili za infuziju. Najkvalitetniji su u Americi, ovde na našem tržištu su lošiji, a i iscrpljene su zalihe vitamina. To je ono što nam je hitno potrebno, pa ako može neko iz inostrantsva da se javi i pošalje- rekla je uznemirena Marija Kulić za medije.

Marija Kulić, Miljana Kulić
foto: Beta/Saša Đorđević, Nemanja Nikolić, Instagram

kurir.rs

Bonus video:

00:13

MILJANA KULIĆ NEMA POJMA ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Zola preuzeo stvar u svoje ruke, evo kakav MALER se desio rijaliti zvezdi (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track