ANJA TODOROVIĆ UPECALA ZGODNOG FUDBALERA! Nakon ljubavnog brodoloma sa Cveletom, nije gubila vreme, otkriveni detalji (PAPARACO)
Foto: Printscreen/Instagram

HOT!

ANJA TODOROVIĆ UPECALA ZGODNOG FUDBALERA! Nakon ljubavnog brodoloma sa Cveletom, nije gubila vreme, otkriveni detalji (PAPARACO)

Rijaliti -

Anju Todorović mnogi su imali prilike da upoznaju tokom njenog učešća u rijalitiju Zadruga. Osim po atraktivnom izgledu, ova bivša rijaliti učesnica ostala je upamćena i po ljubavnoj romansi sa Jovanom Cvijetićem Cveletom, ali nedugo nakon izlaska iz rijalitija brojni problemi doveli su do raskida ovog mladog para.

Međutim, po svemu sudeći, atraktivna plavuša ubrzo je Cveleta zamenila sa novim dečkom. Kurir Paraco je uhvatio bivšu zadrugarku u ljubavnom zanosu sa novim dečkom.

1 / 3 Foto: Privatna Arhiva

Njih dvoje su uživali u noćnom kupanju na bazenu, a svo vreme su jedno drugo obasipali poljupcima i dodirima.

Kako izvor za Kurir tvrdi, njih dvoje se ne odvajaju jedno od drugog, a moguće je i da će uskoro započeti zajednički život.

- Njih dvoje su se upoznali na jednoj zajedničkoj proslavi i od tada se ne odvajaju. U pitanju je sporta, profesionalno se bavi fudbalom. Anja je oduvek volela takav tip momka. Mlad je i perspektivan. Zaista su zaljubljeni, šuška se i da će uskoro krenuti zajedno da žive - završava izvor za Kurir.

Anja Todorović
foto: Printscreen/Red Tv

Kurir.rs

Bonus video:

10:45

Maja Marinković dala izjavu u policiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja