MIKI ĐURIČIĆ DOŽIVEO POMRAČENJE UŽIVO U STUDIJU! Javno priznao da MRZI Dejana Dragojevića i za to ima JAK razlog! ŠOK! (VIDEO)
Foto: screenshot Pink tv

Miki doživeo pomračenje u studiju

MIKI ĐURIČIĆ DOŽIVEO POMRAČENJE UŽIVO U STUDIJU! Javno priznao da MRZI Dejana Dragojevića i za to ima JAK razlog! ŠOK! (VIDEO)

Rijaliti -

Miki Đuričić bio je jedan od najboljih prijatelja Filipa Cara, zbog koga je pukla bračna zajednica Dalile i Dejana Dragojevića, a sad je otvoreno priznao zašto ne voli Dejana.

Naime, u emisiji se javio gledalac koji je pčelaru iz Kupinova zamerio što se svađao i ružno govorio o Dragojeviću.

- Hteo bih da pozdravim puno Aleksandru, ja sam Radoš iz Kragujevca. Želeo bih da ti i Dejan postignete zajednički uspeh, takoreći. Pokazali ste mnogo velike promene. Dejan te mnogo voli, to se vidi. Želo bih da se preselite jedan kod drugog. Da ne budete na dva koloseka, već na jednom koloseku. Gledao sam često kada ste izlazili kod kokošaka pa ste mi bili simpatični i zanimljivi. Želeo bih da tako i ostanete i da ispunjavate želje i potrebe koje život nosi. Zaista si mi Miki bio simpatičan ima i mnogo gde si mi bio u pravu. Ja ću da budem surovo iskren. Zameram ti što ne podnosiš Dejana, nije mi drago, iskreno. Mislim da ništa nije više uzeo, nego što ti je dao - rekao je gledalac.

Miki Đuričić
foto: Printscreen

- Slažem se, kao što i neki njemu ništa nisu uradili, pa je on tukao rečima. Kada je on mogo da bude komentator, što ne bi mogao i ja. Ja opet kažem, kod Dejana nije sve tako crno, ali nije ni belo. Evo ja ću sada da kažem: Mrzim Dejana Dragojevića. Nije baš tako, ako vi mislite da ga mrzim, neka bude tako. Dejan je bio dobar muž i dobar čovek, ali ja pričam o Dejanu koji je vređao sve. Da Dalila nije prevaratila Dejana, oni bi i dalje bili tip, i dalje biste ih mrzeli. Čovek vređao Janjuša da je beskućnik - rekao je Miki.

On je uvek kupovao za sve robu, on nikada nije bio sebičan - rekao je gledalac.

kurir.rs

Bonus video:

01:27

Miki Đuričić za Kurir: Ovo mi je najteži rijaliti jer sam bio razdvojen od porodice, bez obzira što nisam napravio ni jedan incident.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track