MILJANA NAS JE PITALA DA LI ĆE UMRETI: Bebica progovorio o Miljaninom OPORAVKU, pa otkrio da joj je sestra imala UDES!
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Youtube

uplašen za miljanu!

MILJANA NAS JE PITALA DA LI ĆE UMRETI: Bebica progovorio o Miljaninom OPORAVKU, pa otkrio da joj je sestra imala UDES!

Rijaliti -

Miljana Kulić je prošlog vikenda hitno je primljena u Klinički centar Niš, gde su joj lekari izvadili slezinu kako bi joj spasli život.

Do komplikacije Miljaninog zdravstvenog stanja došlo je zbog loše urađene operacije smanjenja želuca u Turskoj i tokom operacije u Nišu izgubila je preko 2,5 litara krvi.

Njen momak Nenad Macanović Bebica se ne mrda iz bolnice, a sad je progovorio o njenom trenutnom zdravstvenom stanju.

Miljan Kulić, Nenad Macanović Bebica
foto: Beta/Saša Đorđević, Printscreen/Pink TV, Printscreen/Instagram

Bebica je otkrio šta se zapravo desilo Miljani, istakao da za njeno stanje krive lekare iz Turske, a osvrnuo se i na psihijatra koji radi u bolnici sa Miljanom, ali i na njenu sestru Anu koja je imala nedavno saobraćajnu nezgodu.

- Miljana je dobro, prima terapiju. Antibiotike i ostalo što je potrebno za oporavak organizma. Sada je manje tenzije. Miljana je htela da ide kući nije imala poverenja u nove ljude, ona tako reaguje. Prvi dan šok soba, sad je super sa njima sarađuje, sve je to bilo jedna velika trauma za nju. Nadamo se da će Miljana izaći do kraja nedelje.

Miljana Kulić
foto: Zorana Jevtić, Instagram

- Zbog temperature ne žele da je puste kući. Miljana je sa psihijatrom pričala o svojim strahovima, da se plaši novih ljudi, šok sobe doktora. Nije skakala kroz prozor. I ja sam smršao. Šta da radim, ne spavam, ne jedem, velika je nervoza bila. Sada je bitno da se Miljana oporavi. Siniša najteže podnosi sve ovo. Željko je dobro, pita za majku. Kod kuće je.

- Ana, Miljanina sestra je imala udes, bila je sa drugaricama i desilo se šta se desilo, udarili su u banderu. Nije Miljana mogla prirodno da skine kilažu. Non stop je jela. Mi smatramo da su za Miljaninu situaciju krivi doktori iz Turske što nisu napisali u lekarskom izveštaju da je slezina bila zakačena tokom operacije, da je bila intervencija na slezini, što se kasnije ispostavilo. Ali gotovo je sad. Oporavak ide do 6 meseci, ali tek ćemo imati razgovore sa lekarima oko njene ishrane i suplemenata.

Nenad Macanović Bebica
foto: Printscreen/Zadruga

- Miljana nas je pitala "Da li ću umreti", bilo je nezgodno. Marija i ja se ne razdvajamo, jer nikad se ne zna šta može da se desi. Prvi put kada je dobila telefon u bolnici rekla je "Bebice kad ću kući". Sad ne misli o hrani, nije navikla da leži, sve je boli od ležanja.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

00:09

Miljana Kulić pokazala burmu: Pokazala novog dečka, a sada šokirala sve snimkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track