SMUČILE MU SE STARLETE, SAD PREŠAO NA GLUMICE Janjuš muva Katarinu Radivojević, smejala se njegovim FORAMA, a na kraju usledio ŠOK
Foto: Printscreen/Instagram

želi prirodnu i normalnu

SMUČILE MU SE STARLETE, SAD PREŠAO NA GLUMICE Janjuš muva Katarinu Radivojević, smejala se njegovim FORAMA, a na kraju usledio ŠOK

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš (37) muva Katarinu Radivojević (43)! Bivši učesnik "Zadruge" sreo je lepu glumicu u Ulcinju i odmah je pokušao da je zavede!

- Janjuš letuje u Ulcinju, a prošlog vikenda je izašao sa drugarom u provod i naleteo na Katarinu Radivojević! Odmah joj je prišao i zamolio je da se slikaju. Ona je pristala, a Janjuš je iste sekunde objavio fotku na Instagramu. Kaća ga je prepoznala kao učesnika rijalitija i počela da ćaska s njim. Iako o njoj kruže glasine da je hladna i nedostupna za ljude koje ne poznaje, s Janjušem je bila baš prijatna. On je prosipao fore, a ona se sve vreme smejala - započinje priču naš izvor.

Posle nekoliko minuta ćaskanja Janjuš nije gubio vreme i zatražio joj je broj telefona. Katarina je, međutim, imala drugačije planove.

- Kaća ga je oduvala! Rekla je da nema potrebe da se čuju jer će se sigurno opet sresti u Ulcinju - priča naš izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje da je Janjuš odmah svom drugaru pričao da je Kaća prelepa, harizmatična i da zrači pozitivnom energijom.

- Fenomenalna je! Ovakva devojka mi treba. Dosta mi je ku*vi i starleta, smučile su mi se! Treba mi normalna devojka, a ne ove što se prodaju za piće. Vidi, brate, kako je pristojno obučena, nema tonu šminke, sva je prirodna... Nije kao one starlete što se natakare na štikletine, izbace grudi i guzu, stave one trepavice, nadograde kosu... Fuj! Ne mogu više sa takvima! - pričao je Janjuš drugaru.

Katarina Radivojević
foto: Printscreen

Njegov prijatelj se samo smejao i govorio mu da se "spusti sa oblaka, jer Katarina sigurno neće hteti da bude sa njim".

- A šta meni fali? Pa ja sam pre rijalitija bio sa normalnim devojkama. Vidi moju Enu, nije kao ove iz rijalitija. Malo sam pogubio konce zbog zatvorenog prostora u "Zadruzi", ja u stvari ne volim silikonuše! Katarina je moj tip devojke. Jedva čekam da je sretnem na plaži. Voleo bih da ostvarimo kontakt, čak i ako neće da bude sa mnom. Mislim da je veliki laf i odličan prijatelj, voleo bih makar da se družimo - pričao je Janjuš.

Janjuš i lepom glumicom nisu odgovarali na pozive.

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:14

Janjuš bocka lice, stavlja botoks

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track