NA KOLENA, TO VAM JE PROFESIJA: Marijana Zonjić javno ZAPRETILA Viktoriji: Nećeš više preko MOJIH LEĐA! NASTAĆE SKANDAL!
Foto: Nenad Kostć, Nemanja Nikolić

ZAHUKTAVA SE!

NA KOLENA, TO VAM JE PROFESIJA: Marijana Zonjić javno ZAPRETILA Viktoriji: Nećeš više preko MOJIH LEĐA! NASTAĆE SKANDAL!

Rijaliti -

Viki Mitrović ponovo je u žestokom ratu sa Marijanom Zonjić otkako ju je, kako tvrdi, zatekla u s*ks akciji sa njenim dečkom Markom Osmakčićem, oko kojeg su se svađale i tukle i u rijalitiju.

Naime, Viktorija je navela kako je Marka u apartmanu u kom je odsela sa njim zatekla Marijanu Zonjić, koja tvrdi da je sve to izmišljotina i plod Viktorijine mašte.

Marijana je Viktoriji zapretila tužbom, a tokom emisije obratila se, očigledno, baš svojoj ljutoj suparnici putem storija na Instagramu.

Viki Mitrović, Viktorija Mitrović
foto: Printscreen/Zadruga

Nećete više preko Marijaninih leđa sa vašim lažima! Šta inače drugo radite u životu? Ups, pa ni nemate ga! Meni je prelepo, a to želim i vama, onda se nećete petljati u moj savršen život. Poljubac za probisvet! Marijana je za vas svet izmislila! Ajmo na kolena, to vam je profesija, zar ne? A od sutra spremajte i pare, biće vam preko potrebno - poručila je Zonjićeva, a ubrzo je Viktorija uzvratila, takođe na svom storiju.

Viktorija Mitrović
foto: Printscreen/Instagram

Istina surova najviše boli u kolenima na jednu noć tek! Da se plašim mušice, nosila bih pecaljku! Beli oblak za kadruše - odgovorila joj je Viki.

Viktorija Mitrović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

00:32

Marko Osmakčić se obratio Viki Mitrović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track