VODILI STE LJUBAV, LAŽES KAO PAS Lepi Mića izneo SKANDALOZNE tvrdnje na račun STARLETE i FUDBALERA, OVOME se niko nije nadao!
Foto: Printscreen/Narod pita

JAVNO IH RASKRINKAO!

VODILI STE LJUBAV, LAŽES KAO PAS Lepi Mića izneo SKANDALOZNE tvrdnje na račun STARLETE i FUDBALERA, OVOME se niko nije nadao!

Rijaliti -

Lepi Mića i Ana Jovanović sukobili su se u poslednjoj emisiji kada je učesnik rijalitija izneo tvrdnju da je sa fudbalerom Dinom Dizdarevićem imala odnose gepeku njegovog automobila, nasred parkinga.

Dino Dizdarević
foto: Kurir televizija

Mića je otkrio da su Ana i Dino upražnjavali odnose tokom superfinalne noći Zadruge, a aferu su, navodno, nastavili tokom letovanja u Crnoj Gori.

Ana Jovanović
foto: Printscreen

- Bila si sa Dinom Dizdarevićem na moru. Lažeš kao pas, provereno znam da je tako. On te je je*ao u gepeku od auta, to je reklo dvadeset zadrugara, svi to znaju. Neki od njih su tvoji prijatelji", rekao je Mića, dok se Ana pravdala i uporno ponavljala da su Mićine tvrdnje neistinite.

Dino je potvrdio Aninu priču iotkrio šta su to radili u njegovom autu te noći.

- Bili smo na superfinalu, meni se istrošio telefon. Otišli smo do auta na parking da napunim telefon u autu i to je to. Nije bilo seksa niti bilo čega. Takođe i u Budvi smo izašli par puta, samo smo imali dobar provod bez ikakvih intimnih odnosa - objasnio je Dino.

Kurir/ Pink

Bonus video:

01:07

Lepi Mića: Podeljena su mišljena bila, očekivao sam i jedno i drugo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track