00:09

Matora spremna ulazi u rijaliti

ulazak u Zadrugu 6!

POVRATAK NA VELIKA VRATA: Matora se vraća u rijaliti, prijatelji joj priredili NEZABORAVNU ŽURKU, a evo kako je slavlje izgledalo!

Rijaliti -

Jovana Tomic Matora u Zadrugu ulazi na velika vrata. Njoj su prijatelji priredili oproštajnu žurku pred ulazak u rijaliti i spremili poklone u vidu garderobe, slatkiša i pica.

Jovana Tomić Marora
foto: Pritnscreen/Instagram

Ako je suditi po fotografijama ona je i više nego zadovoljna sto se vraća u rijaliti svet, a izgleda da će samo društvu da nedostaje.

Jovana Tomić Marora
foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, Jovana je nedavno otvorila dušu za Kurir i tom prilikom je progovorila o problemima koje ima zbog sada već bivše devojke:

- Pre pet dana mi je zazvonio telefon i rekla mi je da se pomirila sa bivšom devojkom i da ne želi više da bude sa mnom. Posle toga me je pozvala njena devojka i rekla kako su njih dve bile u tajnoj vezi dok je ona bila sa mnom i da su to krile. Iako smo nas dve uredno slavile mesečnicu, imale sekuslane odnose, bile na rođendanu zajedničke prijateljice Tamare Marić i funkcionisale kao sav normalan par, desio se haos. Upravo su mi javili da ona pravi skandal na Pinku i da je došla sa advokatom i još jednom osobom. Sad neće da uđe u rijaliti, a trebala je. Ne znam šta se dešava, ali sam u šoku - istakla je Matora za Kurir.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen/Instagram

Da li će u ovoj sezoni Zadruge uspeti da pronađe svoju "bolju polovinu", ostaje da saznamo.

Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track