SKANDAL MAJSTORI UČESNICI ZADRUGE: Maja ukrala muža drugarici, Ivan bio u ZATVORU, a jedan je stao na žulj POZNATOJ PEVAČICI!
Foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić, Damir Dervišagić

poznati po kontroverznom ponašanju

SKANDAL MAJSTORI UČESNICI ZADRUGE: Maja ukrala muža drugarici, Ivan bio u ZATVORU, a jedan je stao na žulj POZNATOJ PEVAČICI!

Rijaliti -

Pored Maje Marinković, Ivana Marinkovića i drugih poznatih igrača koji su često učesnici afera i kada kamere nisu uključene, novi zadrugari takođe nisu mirni u spoljnom svetu.

Od šeste sezone "Zadruge" gledaoci mnogo očekuju. Sudeći prema onima koji će narednih deset meseci boraviti u beloj kući, haos je zagarantovan. Jer mnogi igrači su i te kako poznati u spoljnom svetu po svom problematičnom ponašanju.

Tako da sada Maja Marinković, Ivan Marinković, Kristijan Golubović i ostali koji prave skandale i van rijalitija imaju društvo koje će ih možda i nadmašiti po broju afera.

Maja Kovačević je, prema Sanjinim rečima, imala odnose s trojicom za koktel i narkotike!

Maja Kovačević, sestra nestale Marijane iz "Velikog brata", odavno je problematična. Sama je izjavljivala da je uzimala kokain, da je pokušala da se ubije, zbog čega se lečila na psihijatriji, a poslednji u nizu skandala je kada je prebila drugaricu i cimerku iz rijalitija "Bar" Sanju Jakšić.

Sanja Jakšić
foto: Printscreen/Instagram

Naime, Maja je tada došla u posetu kod Sanje, a pod dejstvom alkohola i narkotika, prema tvrdnjama Jakšićeve, napravila je ogroman haos i to u lokalu gde ona radi. Maja je, navodno, prema Sanjinim rečima, imala odnose s trojicom i to za koktel i narkotike, a kada ju je Sanja opomenula, ova je nasrnula na nju.

Ivan Nešković
foto: Printscreen

Njen cimer Ivan Nešković sam je priznao da je često upadao u probleme. On je više puta bio u zatvoru, a koristio je i narkotike.

- Kokain i marihuanu sam probao nekoliko puta, nisam više od pet puta konzumirao sigurno. Više puta sam bio u zatvoru. Razlog mog hapšenja su uglavnom bile tuče. Jednom sam bio i na saslušanju zbog droge, ali to nije imalo veze sa mnom. Tako je na kraju dokazano. Krivično sam osuđivan nekoliko puta, ali nikada nisam dobio da služim kaznu zatvora.

Danijel Višić, Bora Santana
foto: Printscreen/Pink TV, Privatna Arhiva

Danijel Visić ugovarao seks s transvestitom Danijel Visić, koji je bio u vezi s Miljanom Kulić, imao je aferu s transvestitom. Oni su se dopisivali preko Instagrama, zadrugar je tražio da mu liže g*zu i oralno ga zadovolji kada se budu videli, ali nakon što je prepiska dospela u javnost, Visić se pravdao da nije znao da je u pitanju muškarac. On je objasnio da sve ono o čemu je pisao voli da mu rade devojke i da će tužiti transvestita.

I Adam Labunski nije cvećka. Za njega se u javnosti prvo čulo kada je učestvovao u "Pinkovim zvezdama", a posle toga i kada se pojavio u "Zvezdama Granda".

Iako su svi bili oduševljeni njegovim imidžom, ali i perfektnim pevanjem, on je diskvalifikovan i to zbog, kako je objavila njegova mentorka Marija Šerifović, nedoličnog ponašanja.

Naime, on je ušao u sukob s jednim kolegom iz grupe jer je prošvercovao oca u hotel. Nakon što je Popović rešio da ga izbaci, on je objavio poruke koje je razmenio sa Šerifovićkom, što je nju razljutilo.

Adam Đogani u ratu s Anabelom, ne može očima da je vidi! Adam Đogani pre izvesnog vremena najavio je tužbu protiv bivše strine Anabele Atijas, jer je u jednoj emisiji iznela informacije da mu je majka prodata kao belo roblje i dovedena sa Kosova kao kupljena šesnaestogodišnja devojčica. Ona je tada ispričala da je njegova majka pobegla od kuće zbog maltretiranja i porodičnog nasilja, koje je pretrpela od Adamovog oca Darija Đoganija, ali i cele porodice Đogani. Od tada Adam, koji je u odličnim odnosima sa sestrom Lunom, za njenu majku ne želi da čuje.

Podsetimo, Maja Marinković je takođe opravdala status skandal-majstora i to ovog leta kada je nekadašnjoj prijateljici Aleksandri Subotić preotela nevenčanog supruga, sa kojim je posle dva meseca i raskinula. A i Ivan Marinković često napravi haos, a poslednji u nizu skandala je tuča s devojkom Ivanom, kada ga je posekla makazama.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

10:45

Maja Marinković dala izjavu u policiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track