MAJA MARINKOVIĆ DALA OKO 30.000 EVRA NA OPERACIJE I PROMENILA LIČNI OPIS Starletina pre i posle IZDANJA šokirala javnost!
Foto: Printscreen/Facebook, Ptintscreen/ TV Pink

ŠOKANTNO ŠTA UČINE FILERI I OPERACIJE!

MAJA MARINKOVIĆ DALA OKO 30.000 EVRA NA OPERACIJE I PROMENILA LIČNI OPIS Starletina pre i posle IZDANJA šokirala javnost!

Rijaliti -

Maja Marinković, koja je u Zadruzi 6 napravila haos kada je uhvatila Bilala u preljubi sa Majom Kovačević, nije oduvek izgledala kao sada. Naime, ona Maja iz ''Zadruge 2'' i danas nisu ista osoba.

Iz sezone u sezonu, Marinkovićeva izgleda drugačije, a njene transformacije su neverovatne. Iako je tokom svog prvog učešća u ''Zadruzi'' isticala kako je ponosna na sebe i svoj izgled, ubrzo je sve što je pričala palo u vodu, te je otišla na potpuni remont.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

Pričalo se da je na plastične operacije ćerke, Taki Marinković pukao čak 30.000 evra. Naime, Maja je uradila usta, zube, grudi, jagodice, trepavice, nos, obrve, takozvane ''mačije oči'', a izvadila je i rebra kako bi bila mršavija.

- Pre nekoliko godina platio sam joj grudi, usne i tetovaže. To me je koštalo 10.000 evra. Lepota je skupa! Sada sama zarađuje, pa je dala novac za operaciju nosa, porcelanske zube koji su je papreno koštali, ali i sve drugo što je želela da promeni na sebi - rekao je Taki jednom prilikom.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

10:45

Maja Marinković dala izjavu u policiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track