UŠLA U KOŠTAC SA MAJOM MARINKOVIĆ, A IMAJU ISTE AFINITETE: Ovo je ISTINA o Aniti Stanojlović, pukla HILJADE EVRA pre Zadruge
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

ko bi rekao?

UŠLA U KOŠTAC SA MAJOM MARINKOVIĆ, A IMAJU ISTE AFINITETE: Ovo je ISTINA o Aniti Stanojlović, pukla HILJADE EVRA pre Zadruge

Rijaliti -

Nova zadrugarka Anita Stanojlović ponela je lentu miss Zadruge 6, jer su svi bili očarani njeni prirodnim izgledom, budući da iza sebe sa malo godina, a mnogi nisu znali i da ona ima silikone.

Naime, Anita je ušla u sukob sa Majom Marinković, te ju je nazvala silikonskom lepoticom, a sada je izvor otkrio i da je ova zadrugarka takođe posećivala plastičnog hirurga.

Zadruga 6, zadruga, rijaliti
foto: Ana Paunković

- Ona je došla na snimanje profila sa novim silikonima, prvi put ih je uradila samo tri meseca pre ulaska u Zadrugu. Ona je uradila malu kubikažu, platila ih je nekih 3.000 evra, kako to inače i ide - govori izvor i nastavlja:

- Silikoni joj nisu bili kao adut za ulazak u Zadrugu, nije joj bilo ni na pameti da zbog rijalitija ugradi implantate, već je prosto želela, porodila se, dojila je bebu i htela je da podigne grudi kako bi bila zadovoljnija svojim izgledom. Nakon operacije joj je trebalo da se privikne, ali je sada prezadovoljna svojim izgledom, što govori i činjenica da je pobedila na izboru za miss Zadruge 6.

Zadruga 6, rijaliti
foto: Printscreen/Pink

Podsetimo, pre ulaska u rijaliti Anita je oplela po Maji Marinković, sa kojom se borila u samom finalu izbora za miss, te ju je nazvala plastičnom devojkom, s obzirom na to da je imala već nekoliko intervencija.

Kurir.rs/M.K./Republika.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track