"ODROBIJAĆU TE, OSTAĆES BEZ GLAVE!" M.J tvrdi da joj je Tara Simov sa drugaricom pretila SMRĆU! Prijavila POLICIJI!
Foto: Printscreen

šok saznanja!

"ODROBIJAĆU TE, OSTAĆES BEZ GLAVE!" M.J tvrdi da joj je Tara Simov sa drugaricom pretila SMRĆU! Prijavila POLICIJI!

Stars -

Bivša prijateljica Tare Simov M. J. tvrdi da je zatražila policijsku zaštitu nakon što je dobila više od 100 pretećih poruka od nekadašnje zadrugarke i još jedne devojke.

M. J. za Kurir kaže da starleti nije ništa uradila, da nisu imale konflikt, već da je ona iz čista mira počela da izmišlja priče o njoj i da joj šalje užasne poruke.

Zbog svega što joj se desilo u prethodnom periodu, ona je napustila Srbiju kako bi se na taj način zaštitila. M. J. smatra da zabrana prilaska neće biti dovoljna da spreči Taru i njenu prijateljicu u nameri da je povrede, nakon što su joj, kako ona tvrdi, pretile batinama i smrću.

Tara Simov, Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Pink

- Tara i ja smo u početku bile u prijateljskim odnosima, poznajemo se dugo, ali za nju zaista nemam nijednu lepu reč da kažem. Njeno ponašanje mi je jako čudno i neshvatljivo. Iz čista mira se naljuti na nekoga i odjednom postane smrtni neprijatelj sa tom osobom. Ne znam kako bih to nazvala, da li je u pitanju ženska sujeta ili nezadovoljstvo samom sobom. Što je najgore, mi nismo ni imale konflikt niti bilo kakvu svađu i onda čujem da priča raznorazne neistine o meni. Ako je ona imala problem sa mnom, mogla je sama da to reši, a ne da uključuje druge osobe - kaže na početku M. J., koja je potom objasnila kako je došlo do pretećih poruka.

Tara Simov
foto: Printscreen

- Pretnje od nje i njene drugarice dobijam već neko vreme. To nisu male stvari i s tim se ne bih igrala. Njena drugarica mi je u više navrata pretila smrću - "naći ću te, odrobijaću te, ostaćeš bez glave" i slično. Morala sam da napustim Srbiju, prijavila sam ih policiji. Posle nekoliko dana me je pozvao inspektor i rekao mi da je zvao Tarinu drugaricu na razgovor povodom pretnji koje dobijam i saznajem od njega da mu je rekla: "Mi se samo šalimo, pravimo šou". Koja normalna osoba to izgovara i od kada se žene biju, pitam se. Kako je njoj zabranjen prilazak, a i ne sme više ni da mi piše, ponovo nastupa Tara s pretnjama. To je sve njihova uigrana taktika. Znam provereno da ju je Tara nagovorila da mi preti. Ali daću sve od sebe da se izborim s njima. Mnogi mi kažu šta će ti Tara Simov na leđima, ali ja se ne bojim nikoga. Ne znam kakav će epilog imati ova situacija, ali verujem u pravosudni sistem - završava M. J. za Kurir.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

00:09

Tara Simov ima novog dečka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track