DUŠICA JAKOVLJEVIĆ DOBILA TRI OPCIJE NA PINKU! Jedna je da vodi rijalitija, druga da bude NJENA ZAMENA, a treća će vas ŠOKIRATI
Foto: Kurir

opa

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ DOBILA TRI OPCIJE NA PINKU! Jedna je da vodi rijalitija, druga da bude NJENA ZAMENA, a treća će vas ŠOKIRATI

Stars -

Poznata voditeljka Dušica Jakovljević dobila je otkaz na "Hajp" televiziji, na koju je prešla po odlasku sa "Pinka".

Mnogi se pitaju gde će Dušica nastaviti voditeljsku karijeru, te mnogi nagađaju da će se vratiti u "Pinkovo" jato, a danas, 25. aprila, u popodnevnim časovima, voditeljka je uslikana kako posećuje zgradu "ružičaste TV".

Dušica Jakovljević
foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Dobro upućen izvor otkrio je da postoje tri opcije koje su otvorene za Dušicu Jakovljević.

- Čelnici Pinka rešili su da Dušici daju drugu šansu, iako, kad je odlazila nije bilo potpuno fer i imala je razne izjave. Međutim čelnici suodlučili da joj daju šansu i primili su je na razgovor. Ono što je sigurno jeste da im sledi još jedan razgovor, a razmišlja se da li će Dušica voditi emisiju "Premijera vikend - specijal" sa Bojanom Lazić, umesto voditeljke Tijane Price koja je nedavno otišla sa ove pozicije, ili će to ipak biti rijaliti "Elita", u koje je publika navikla da je gleda, a treće opcioje jeste da se osmisli novi format. I dalje se sa sigurnošću ništa ne zna, jer će se pregovori nastaviti - otkrio je izvor.

Dušica otkrila zbog čega je došlo do prekida radnog odnosa

- Istina je da smo se razišli, da li sam dala ili dobila otkaz najmanje je bitno. Razišli smo se u prijateljskim odnosima, to slobodno mogu da kažem - rekla nam je danas Dušica na početku i otkrila šta je prethodilo toj odluci.

- Uzela sam neplaćeno odstustvo mesec dana kako bih se malo distancirala i razmislila o svemu i mislim da je ovo najbolja odluka koju sam mogla da donesem. Sadržaj te televizije mi se u poslednje vreme nije dopadao i nije mi odgovarao. Ne bih iznosila previše detalja jer smatram da sam jednom to možda nepotrebno uradila - poručila je za medije Dušica i otkrila dalje planove.

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen/Instagram

- Pa nemam konkretno neki plan. Dobila sam dosta ponuda u proteklom periodu, pa ću razmisliti o tome šta meni odgovara. Moja ćerka sada pokreće svoj brend, želim njoj da pomognem i da joj se posvetim tako da imam pune ruke posla što se toga tiče - rekla je Dušica.

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

00:38

BOŠKO JAKOVLJEVIĆ DAO 40.000 ZA KURTIĆEV PANCIR! Pevaču na Tviteru tražili da pokloni komad odeće, a ON SE DOSETIO OVOGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja