"HOĆU DA BUDEM PRIJATELJ SA DEJANOM! Car mu maznuo ženu pred očima, pa mu poslao JASNU poruku! Imaće šta da pričaju...
Foto: Printscreen/Zadruga

Dalila će da svisne

"HOĆU DA BUDEM PRIJATELJ SA DEJANOM! Car mu maznuo ženu pred očima, pa mu poslao JASNU poruku! Imaće šta da pričaju...

Rijaliti -

Filipu Caru osladio se noćni život u Beogradu, pa se skoro svaku noć može videti po klubovima gde do zore pijanči sa Janjušem s kojim je postao najbolji drug.

Kako prenosi Star, uskoro se očekuje njegov ulazak u Zadrugu, pa Car verovatno koristi svaku priliku da se izludi.

"Izlazim skoro svaku noć i baš mi prija ovaj noćni život, dve godine sam bio u rijalitiju, moram da se izludim malo. Nemam devojku i ne želim da pričam da li se i s kim viđam, ako to nije ništa ozbiljno", započeo je Filip.

Filip Car
foto: Printscreen/Zadruga

Šta se desilo da ti i Janjuš postanete najbolji drugovi?

Janjuš i ja smo bili dobri i tokom Zadruge 4, onda smo se napolju udaljili, jeste istina da je Maja tome kumovala, ali se nikada nismo vredali, niti jedno drugom rekli nešto ružno. Okolnosti su bile takve da opet počnemo da se družimo. Stvarno o njemu mislim sve najbolje i krivo mi je što smo dozvolili da nas neke stvari udalje, ali dobro, evo sad se družimo opet i bliski smo.

Kako će Maja reagovati kada sazna da izlazite zajedno? "Ne interesuje me to, o Maji ništa ružno neću da kažem, ali ja s njom nemam kontakt od one večeri kada se desio incident. Sam sam kriv što sam se opet upustio u sve to, ne znam šta sam očekivao. Mislim da je Janjuš stavio tačku na priču s njom, kao i ja, ona je krenula dalje, sad je u rijalitiju, vidim da joj se već sviđa neki zauzeti lik, loži nju to, tako da ona nema veze sa mnom i sa Janjušem i našim druženjem."

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

Da li ćeš joj pružiti ruku kad uđeš u Zadrugu? "Još ništa ne znam oko ulaska, za sada neću ulaziti, možda kasnije. Pružio bih joj ruku, a da li bismo bili dobri zavisi od nje, mada je pametnije da se držimo po strani."

Podržavaš li da se smuva sa Emilom?

"Nisam ispratio, vidim kad mi šalju neke klipove i što vidim naslove po portalima. Ne mešam se, neka radi šta želi, ja joj želim svu sreću, samo dalje od mene."

Ima li neka zadrugarka da ti se sviđa? "Koliko sam uspeo da ispratim ima atraktivnih cura, e sad, nisam ja to pomno pratio, pa ne mogu da ti kažem konkretno. Vidim da mi je Sanjica tamo, legenda."

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Instagram

Postoji li šansa da se pomiriš sa Dalilom? "Ne, završena priča, ne bih da o njoj pričam, dosta je bilo. Neka uživa, neka radi šta hoće, niti je pratim, niti me zanima."

Je l te iznenadila Dejanova čestitka za rođendan? "Drugarica mi je poslala stori njegov i baš me nasmejao. Mogao bi da mi uruči neki poklon, hvala mu što se raduje mom rođendanu i ja sam njemu u mnogim momentima želeo puno sreće i dalje mu želim. Dobar je on momak, treba da se nađemo i da se družimo. Mislim da bismo postali super drugari!"

kurir.rs/star

Bonus video:

00:15

Filip Car se veseli uz srpske pesme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track