SOFIJA UNA NA STUBU SRAMA! OPTUŽILI JE CIMERI DA JE NIMFOMANKA Bivši dečko izneo sav prljav veš o zadrugarki, nije mu ostala DUŽNA
Foto: Printscreen/Zadruga

haos za stolom

SOFIJA UNA NA STUBU SRAMA! OPTUŽILI JE CIMERI DA JE NIMFOMANKA Bivši dečko izneo sav prljav veš o zadrugarki, nije mu ostala DUŽNA

Rijaliti -

Zadrugari su pričali o Sofiji Uni Manić i o tome da ne znaju da li je psihopata ili folirant, a takođe su izjavili da je nimfomanka.

Prvi je svoje mišljenje sa cimerima podelio Kristijan Golubović.

- Ja mislim da je malo šašava, ima tu mistiku, ne priznaje ništa, kao da je pala s Marsa, ali simpatična - ustao je Kristijan Golubović.

- Svi tako iza ćoškova komentarišu, ja sam sad razapeta, aktuelna tema. Ja sam sve najgore, ja sam odron naspram svih ovih ljudi. Ako sam ja nimfomanka, šta je onda sa Matorom? Zato ja insistiram da bude sama. Kako to ona da se zaljubi u mene, pa Snežu, pa Ivanu? Šta je sa njenom glavom i moralom? Mislim da moje ponašanje govori da li sam ja nimfomanka i psihopata. Sve ću dokazati - poručila je Sofija Una.

Sofija Una Manić
foto: Printscreen/Zadruga

- Ne bih rekla da je Sofija nimfomanka, ali ako u tom slučaju postoji takva neka devojka, ja bih volela da me iskoristi - dodala je Matora.

- Ja sam rekao, možda je malo gruba reč nimfomanka, ali ono što sam čuo i šta je Ivan Nešković pričao za nju... Sve žene i muškarci vole s*ks, samo to neki rade diskretnije. Ivan je opisao šta voli u s*ksu, kao što je Danijel pričao za Bakšu. Zato sam rekao za Sofiju, Bakšu i Snežu. Ne znam šta da mislim osim tako. Neće svi da se pokažu odmah šta su, ona je zrela, nije nezasita klinka, ali ne znači da ne voli s*ks. Očekujem da se preda nekom muškarcu, pa ćemo da vidimo da li sam pogrešio u proceni - ustao je Ivan Marinković.

Ivan Nešković
foto: Printscreen/Zadruga

Ne zameram Ivanu. Znam da proceni žensko, ne treba njemu Ivan Nešković. Meni se gadi da slušam da je svaka druga devojka, Aleks plaćena k*rvetina, ja psihopata, Matora psihopata, svi su... Ovde će da nam lepe svakakve epitet, svaka devojka mora da bude nešto fuj. Ko je Ivan Nešković da se njegove reči čuvaju kao Sveti gral? - dodala je Sofija.

- Ja sam rekao kako jeste, kako je bio naš odnos - govorio je Ivan.

- Ja sam bila samo sa njim, a on je promenio 4, 5 devojaka... Meni je to bljuvotina. Ružno je kad devojku sa kojim si bio dovodiš u tu situaciju - istakla je Manićeva.

Ivan Nešković
foto: Printscreen/Zadruga

- Ja sam isto malopre iz njenih usta čuo da sam gej - dodao je Nešković.

- Samo nek sj*še s mene, samo je u temi kad mene komentariše - odgovorila je Sofija.

- Stojim iza svega. Uđite u odnos sa Sofijom, pa ćete videti - dodao je Nešković.

- Ja ću uvek stati u odbranu žena. Da u dnevnom terminu pričaju o bilo kojoj ženi takve gadosti... A ja ćutim. Slušaš bljuvotine, više ti je... Sve što sam rekla za Ivana je istina. Gej nije, ali je i sam govorio meni da je dok je bio pod steroidima j kao konj, da je napravio dete, ali ono što je Miljan rekao, kad prestaneš, onda imaš ozbiljan problem. To nije za sprdnju. Mladi momci imaju ozbiljan problem - dodala je Manićeva.

Kurir.rs

Bonus video:

00:09

Matora spremna ulazi u rijaliti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track