Najnovije vesti

"MENI OVA EKSKURZIJA NIJE POTREBNA": Maja Marinković saznala za TAJNI DOGOVOR zadrugara, a nakon toga se desio NEOČEKIVANI OBRT
Foto: Printscreeen Youtube

HAOS U NAJAVI!

"MENI OVA EKSKURZIJA NIJE POTREBNA": Maja Marinković saznala za TAJNI DOGOVOR zadrugara, a nakon toga se desio NEOČEKIVANI OBRT

Stars
18:06h

Zadrugarima je prikazak prilog kako Anita Stanojlović nagovara Emila Kamenova da razdvoji Maju Marinković i Marka Markovića, zbog čega je starleta burno reagovala.

- Ja sam rekla da mi je sinoć bilo neprijatno. Meni nije svejedno kad ih vidim zajedno, jer sam zaljubljena. Ja sam sa njom super od prvog dana - rekla je Anita.

- Je l' nisi dovoljno hrabra da skloniš Maju od Marka, pa tražiš Emilu? - upitala je Ivana Šopić.

- To je bila šala, ali nije rešio - dodala je ona.

- Ja sam rekao da sam ljubomoran po prirodni, ali kad vidim njih dvoje ništa. Znam da se Maja i Marko šale - govorio je Kamenov.

- A ti i Maja? - pitala je Ivana.

zadruga 6
foto: Printscreeen Youtube

- Mi smo drugari, ništa drugo - dodao je Emil.

- Nema tu šta da se razdvaja. Njih dve nisu progovorile 10 minuta otkako su ušle - rekao je Marko.

- Majo, je l' si znala za ovo? - pitala je Ivana Šopić.

- Nemam poseban kometar, ima pravo da radi šta hoće. Meni ova ekskurzija nije potrebna. Ne treba niko da ljubomoriše i razdvaja jer ništa ne postoji. Ne treba nijedan muškarac da mi prilazi. Hoću da se družim, neću pitanja kakva sam sinoć dobijala. Meni ne priliči i sebe ne pronalazim tu. Možda će neko da postoji, ali ovde u kući ne. Malo sam se šalila i igrala, ali mi ne priliči - pričala je Maja.

zadruga 6
foto: Printscreeen Youtube

- Nikome nije dovoljno stalo, zato su šlager priče. Anita ako se povučeš, to je kao kad bi neko živeo sa bivšom ženom - rekao je Miljan.

- Realno većina je rekla ono što sam ja hteo. Slažem se sa Urošem, nije izmislio toplu vodu, nosi to da mu je Stanija iza leđa. Ja sam posle razvoda da mi je bivša žena poznata imao žene na tacni, a nisam bio ni blizu zgodan. Ne verujem da je Marko ušao i da je znao da će bar tri devojke da budu. Njemu se desilo, dosta mu je, ćuti, k*nja i brzine menja. Zašto čovek ne bi nastavio igru? Koji god potez da povuče biće tema broj jedan. Napravio je priču od samog početka - komentarisao je Ivan.

- Ja mislim da sam u pravu da su tu zboig novina je da se Maja udaljila jer je zastupljenija u novinama - rekao je Uroš.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

Maja Marinković dala izjavu u policiji
10:45

Maja Marinković dala izjavu u policiji

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja