"NAPUCALE STE USTA I GRUDI, A MI PRIČAMO ŠTA BISMO VAM RADILI" Kristijan Golubović urnisao Maju Marinković, u priču umešao CARA!
Foto: Printscreen/Zadruga

OPLEO

"NAPUCALE STE USTA I GRUDI, A MI PRIČAMO ŠTA BISMO VAM RADILI" Kristijan Golubović urnisao Maju Marinković, u priču umešao CARA!

Rijaliti -

Kristijan Golubović bez dlake na jeziku u rijalitiju je pričao o tome kako muškarci gledaju na devojke kakva je Maja Marinković.

On se prisetio i rečenice Filipa Cara, pa osuo paljbu, a Maja je imala spreman odgovor.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Zadruga

- Sedimo Car, Janjuš i ja. Janjuš u vezi sa Majom, Car sa Aleks i još tri. Ovde sedimo, Nataša Radan prolazi u šortsiću. Šta smo mi sve pričali, gde će koji u koju rupu. Taj Car je govorio i za Maju, Sanju, Aleks: 'Služite za "pišanje po glavi'. I dalje su trčale za njim, j*bavale se po ćoškovima, sve su iste. Ovaj da smatra Maju za drugačiju devojku, ne bi tako pričao. Ako su nap*cale usta i s*se za p*šenje... Ja nikad nisam u kraju pričao za prep*čke koje su fine, prefinjene, ali kad vidim ovakvu jednu da prođe krenu muške priče šta bismo radili. Sve su to prošle - govorio je Kristijan.

- Ako neko izgleda napucano ne mora da znači da je takva devojka. Videli smo mi te fine ovde - pokušala je Maja da se opravda.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

05:28

Haris Džinović izjava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track