"U LICE DA MI PONOVIŠ ONO ŠTO LAPRDAŠ PO MREŽAMA" Kristijan poslao Dejanu Dragojeviću SUROVU poruku, a evo koji je odgovor DOBIO!
Foto: Nenad Kostić, Ana Paunković

SUOČAVANJE

"U LICE DA MI PONOVIŠ ONO ŠTO LAPRDAŠ PO MREŽAMA" Kristijan poslao Dejanu Dragojeviću SUROVU poruku, a evo koji je odgovor DOBIO!

Rijaliti -

Kristijan Golubović diskvalifikovan je iz rijalitija nakon što je sa Emilom Kamenovim pesničio Uroša Ćertića.

Sada se Golubović oglasio na svom Instagramu, gde je pokazao da je pobedniku pete "Zadruge" Dejanu Dragojeviću, slao poruke. Naime, Kristijan je vređao Dejanovu devojku Aleksandru Nikolić dok je bio u rijalitiju sa njom, a Dragojeviću je pisao čim je napustio rijaliti.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen/Zadruga

"P*čkice mala, kupusarska, reci gde i kada da se nađemo da mi u lice ponoviš ono što laprdaš po javnim mrežama", napisao je Kristijan Dejanu, pa mu snimio audio snimak.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Instagram

"Čekam poziv, vreme i mesto. U lice, lično da mi se kaže", napisao je Kristijan, a ostaje da vidimo da li će doći do susreta dva neprijatelja.

U međuvremenu Dejan se oglasio i napisao:

"Ćao, tetovirana kučkice, mangupčiću u štiklama i haljinici. Nemaš ti ni lice ni obraz. Hoćeš da ja dođem, pošto nemaš ni za gorivo. Biješ se preko Tiktoka, u d*pe ti uletela đ*ka. Je l' preslušaš glasovnu svoju nekad da čuješ kako p*čka priča?"

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:14

Dalila Dragojević pokazala novi stan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track