NIJE MOGLA DA SE SUZDRŽI Miljana uletela u Zolin krevet, pa ga ZADOVOLJILA ispod jorgana?! (18+ VIDEO)
Foto: Printscreen

BEBICA ĆE BITI OČAJAN

NIJE MOGLA DA SE SUZDRŽI Miljana uletela u Zolin krevet, pa ga ZADOVOLJILA ispod jorgana?! (18+ VIDEO)

Rijaliti -

Nakon doručka sa Bojanom Simićem, Lazar Čolić Zola se vratio u sobu za izolaciju, gde se već nalazila Miljana Kulić. Njih dvoje su ispušili po cigaretu, a zatim je ona prešla u svoj krevet.

Iako su rekli da neće imati ništa dok ona ne prekine sa Nenadom Macanovićem Bebicom, izgleda da su prešli granicu ovog jutra. Naime, Miljana je prešla u Zolin krevet, a potom je deo pokričava počeo da se pomera.

Kulićeva je ovog jutra zadovoljila svog bivšeg dečka, nakon čega se vratila u svoj krevet i zapalila cigaretu.

Podsetimo, Zola je priznao da nije skroz izbrisao Miljanu.

- Lagao bih kad bih rekao da mi je svejedno. Možda neki ne znaju, imao sam juče ujutru teško jutro posle emisije sa Milanom Miloševićem. Emocije su mi se skupile, može da bude kukavički sa moje strane, ali pustio sam suzu i zaplakao. Miljana je zauzeta devojke, ja se nisam pokajao zbog Miljane, nego mi taj čin nije bio neophodan. Pričali smo, setio sam se situacije od pre dve godine kad smo nas dvoje baš bili u ljubavi. Ne može niko da kaže da se mi nismo voleli. Ona je bila spremna da ide protiv njene majke, isto tako i ja asm mnogo loših stvari uradio. Sve mi se skupilo. Kad smo pričali posle emsije, pričala mi je kaok se borila sa tim i kako je malo falilo da se desi najgore. Od tog trenutka meni je sve drugačije u glavi. Za sve u životu možemo jedni drugima da oprostimo, ali kad dođeš u situaciju u okjoj je ona bila, sve se zaboravi i ništa nije bitno nego da čovek ozdravi. Ja sam trenutno totalno zbunjen, pogubljen sam. Ja nisam čist 100% kad je ona u pitanju, ja to vidim kroz ova dva, tri dana da je to tako. Svi znamo da je Miljana zauzeta, to je dečko koji je bio uz nju u najgorim trenutcima - govorio je Zola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja