PROGOVORILA JUTJUBEROVA DEVOJKA KOJI JE LAŽIRAO BATINE! Otkrila razlog njegove brutalne LAŽI, sve će vas ostaviti BEZ TEKSTA!
Foto: Printscreen/Instagram

Nema granica

PROGOVORILA JUTJUBEROVA DEVOJKA KOJI JE LAŽIRAO BATINE! Otkrila razlog njegove brutalne LAŽI, sve će vas ostaviti BEZ TEKSTA!

Stars -

Nakon što je prvo objavio snimak na kojem se vidi kako ga navodno brutalno prebijaju trojica momaka, a zatim i objavio slike u zavoju, oglasila se devojka jutjubera Stefana Jankovića i otkrila da je sve lažirao.

Nakon serije snimaka na kojima se prvi vidi šutiranje jutjubera, a potom i dramatičan snimak iz bolnice na kojem se vide povrede glave i ruku i krvava majica, otkriveno je da je sve bila laž i da je to objavio radi pregleda.

Vest je ubrzo šokirala i razbesnela sve na društvenim mrežama, pogotovo kada se Stefan Janković pojavio na promociji svoje koleginice, da bi se sada oglasila i Jankova devojka, influenserka Ana Lazarević i otkrila šta se desilo sa njenim dečkom.

@stefan_jankovic U šoku sam ne znam šta bi napisao, želim samo da vas obavestim da sam koliko toliko uredu, a nadam se da će počinioci odgovarati.. #fyp #janko ♬ original sound - Janko?

- Stefan trenutno radi video za Jutjub u kom "prenkuje" ljude. Bila sam šokirana kada me je pozvao na video poziv. U početku sam mislila da je stvarno, a onda sam shatila da me zeza i da je u pitanju samo šminka. Nije meni lako s njim, previše je spontan - rekla je Ana Lazarević.

kurir.rs/republika.rs

Bonus video:

03:22

Jutjuber danima najavljivao haos: Novi detalji drame u Novom Sadu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track