"UROŠ ĆERTIĆ JE KAO NEKI ULIČAR ISPRED PRODAVNICE!" Bivši zadrugar žestoko udario na kaskadera, od OVIH reči neće mu biti dobro!
Foto: Printscreen/Zadruga

"bez dlake na jeziku"

"UROŠ ĆERTIĆ JE KAO NEKI ULIČAR ISPRED PRODAVNICE!" Bivši zadrugar žestoko udario na kaskadera, od OVIH reči neće mu biti dobro!

Rijaliti -

Bivši zadrugar i pevač Savo Perović otkrio je šta misli o aktuelnom učesnicku "Zadruge 6" Urošu Ćertiću, a tim putem nije štedeo reči o aktuelnom zadrugaru.

Savo je istakao da Uroševo ponašanje ne priliči njegovim godinama, kao i da smatra da ulazi u bespotrebne konflikte sa zadrugarima.

-Iskreno iritantno. Mogu da sve shvatim, ali sve što radi ne ide mi uz njegovu ličnost ni godine. Kao neki uličar ispred prodavnice, a ovo sa Necom i Pecom mi je smešno. Posle svega što si prošao, zna se ko je on, sebi dozvoliš da se uhvatiš njih - rekao je Savo.

Savo Perović
foto: Printscreen YouTube

-Da li misliš da je on očekivao da će biti zavodnik i sa Majom? -upitala je voditeljka Ana Radulović.

-On je krenuo tim putem, Maja je shvatila da sa njim ne može da se igra na način na koji ona igra. Sve što on radi mi nije zanimljivo, drugačije sam ga gledao - rekao je Savo.

-Zašto ima potrebu sebe da ističe, ponižava ljude odakle su i šta nose? - pitala je Sanja.

- Za takve ljude kažem da imaju komplekse. Trebaju psiholozi time da se pozabave. Neca i Peca mi nit smrde nit mirišu - rekao je Savo u emisiji na Red tv-u.

Kurir.rs

Bonus video:

00:09

Uroš Ćertić u pratnji obezbeđenja upravo napustio zgradu suda posle saslušanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track