"PRETIO JE TI JE UBISTVOM, MISLIM DA ĆE DA NAS POBIJE SVE DOK SPAVAMO" Miki u strahu od Bebice, upozorio Zolu da treba da se PLAŠI
Foto: Printscreen/Zadruga, Nenad Kostić

ŠOKIRAN

"PRETIO JE TI JE UBISTVOM, MISLIM DA ĆE DA NAS POBIJE SVE DOK SPAVAMO" Miki u strahu od Bebice, upozorio Zolu da treba da se PLAŠI

Rijaliti -

Lazar Čolić Zola je seo ispred paba da porazgovara sa Mikijem Đuričićem, a on ga je upozorio na Nenada Macanovića Bebicu.

- Vidiš, samo ih pare za zanimaju. Hoće da pobegne ako je kažnjen. Budi džabe ovde ako je voliš. Mislim da će da nas pobije dok spavamo. On ako prezupči, ti si mu glavni krivac za sve - pričao je Miki.

- Šta očekujem od njega kad izađem... Da nisam u dobrim odnosima sa Marijom, znaš šta bih uradio sad - dodao je Zola.

- Ovaj kad prezupči, ne bih ti bio u koži. Vežbao je sa specijalcima, pričao mi. Evo ga, nešto stoji tamo. Doneo pasulj, sad će on da utekne. Au, šta će sve ovde biti, naj*bao si - dodao je Đuričić.

- Na sve sam spreman. Kad nije prekjuče, neće nikad - istakao je Čolić.

- Ja ga gotovim, ali nije normalan. Po faci vidiš da je bolesnik. Tebe je fiksirao. Njenog jedini problem u životu si ti. Pretio ti je ubistvom, taj je spreman na sve. Pričao je da je već imao neka iskustva. Veruj mi, dečko nije tačan - govorio je Miki.

- Psuje mi majku, pominje mi đeda, da nisam bio na sahrani. Meni takve reči niko nikad nije pričao.

Kurir.rs

Bonus video:

00:20

Zola pokazao Derventu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track