"GROZOTA ŽIVA ŠTA JE CAR SVE RADIO!" Majka Milice Veselinović razvezala jezik o vezi svoje ćerke sa Filipom! RAZOČARANA DO KOSKE
Foto: Nenad Kostić, Ana Paunković, Printscreen

ar će morati dobro da se pomuči da bi odobrovoljio porodicu svoije drage!

"GROZOTA ŽIVA ŠTA JE CAR SVE RADIO!" Majka Milice Veselinović razvezala jezik o vezi svoje ćerke sa Filipom! RAZOČARANA DO KOSKE

Rijaliti -

Filip Car i Milica Veselinović su dan posle njegovog ulaska otpočeli romansu, a sada se tim povodom oglasila i Miličina majka, Ana Veselinović i dala svoj sud o potencijalnom zetu.

Naime, dok je Milica uverena da će njena majka podržati njenu vezu sa Carem, Ana kaže da Filip treba prvo da se dokaže i iskupi se za prethodno ponašanje u rijaliti vezama, kao i da je trenutno razočarana zbog ćerkine romanse u Zadruzi 6.

Filip Car, Milica Veselinović
foto: Printscreen/Zadruga

- Razočarana sam i to je to. Šta da kažem... Dok ne vidim da li se promenio njegov odnos prema devojkama i dok ne vidim da li će poštovati moju ćerku, ja ne mogu da kažem da li se slažem sa tom vezom. Ne mogu to sada nikako da podržim, govorim na osnovu njegovih pređašnjih veza. Znamo svi kakav je bio prema bivšim devojkama u rijalitiju! Odvratan! Grozota živa su mu bile veze u Zadruzi. Ja to nikad u životu ne mogu da podržim! Kakva bih ja to majka bila?! Neka prvo Car dokaže da se promenio i neka se dokaže u odnosu s Milicom, pa ćemo videti, za sada ništa ja tu ne podržavam - poručila je majka Veselinovićeve za Pink.rs.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

10:45

Maja Marinković dala izjavu u policiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track