"DEJANOVA MAJKA NIKAD NIJE BILA ZA TU VEZU" Osman Karić žestoko opleo, progovorio o raskidu Dragojevića i Aleksandre, evo ko SLAVI
Foto: Nenad Kostić, Ana Paunković

HIT

"DEJANOVA MAJKA NIKAD NIJE BILA ZA TU VEZU" Osman Karić žestoko opleo, progovorio o raskidu Dragojevića i Aleksandre, evo ko SLAVI

Rijaliti -

Nakon što je Dejan Dragojević na svom jutjub kanalu objavio video u kom javno ostavlja Aleksandru Nikolić zbog diskutabilnog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem i Filipom Carem, oglasio se Osman Karić i otkrio kakve prognoze ima za naredni period.

Osman je priznao da li je očekivao da će Dejanova i Aleksandrina ljubav tako brzo pući, a zatim je iz pouzdanih izvora otkrio šta je o njihovoj vezi mislila njegova majka, Biljana Dragojević, od koje je pobednik pete sezone "Zadruge" bio odvojen čitavih pet godina.

Dejan Dragojević
foto: Shutterstock, Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

- Kada je raskid Aleksandre i Dejana u pitanju, nisam iznenađen. Taj raskid je bio neminovan pre ili kasnije, na sreću Dejanove porodice, a na žalost njihovih zajedničkih fanova. Kad kažem sreću porodice, ubeđen sam i znam da Dejanova majka nije bila nikad za tu vezu, ali već naučena lošim iskustvom prethodne veze Dejanove veze sa Dalilom kada je izgubila svog sina na određeni period, sa Aleksandrom o kojoj tek ima loše mišljenje se nije izjašnjavala na taj način, već je ovaj put mudro ćutala da bi danas kada su raskinuli sigurno "slavila".

Karić se osvrnuo i na njeno poprilično blisko i intimno ponašanje sa bišim dečkom Filipom Carem, ali i zbližanju sa Zvezdanom Slavnićem koji je u emisiji "Nominacije" iskazao ogromnu ljubomoru jer je celo veče provela sa Carem.

Osman Karić
foto: Nemanja Nikolić

- Što se tiče bliskosti Filipa Cara i Aleksandre, mislim da će doći do veze, ali veze koja će kratko potrajati. Filip je neko ko se sada takmiči sa Dejanom, sa Mensurom i sa samim sobom. Jednostavno leči svoje komplekse i sujetu time što može biti sa svakom od tih devojaka. Naravno i ostvaruje obećanje koje je dao Mensuru u prošlom rijalitiju gde mu je rekao da će mu Milicu .....ti !Aleksandra trenutno ne zna šta bi, da li da ostane uz Dejana i ako ne zna još uvek da je Dejanova prošlost i da zadrzi njegove fanove, da li da bude sa Carem koji joj nije siguran za ozbiljnu vezu ili sa Zvezdanom koji joj se zapravo najviše svidja, ali je na njenu žalost je zauzet momak. Zna da bi stupanjem sa njim u vezu izgubila svoje fanove i doživela fijasko, osudu naroda.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:16

Dejan Dragojević otkrio šta radi 70 posto Beograđana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track