KIJA KOCKAR ĆE SVISNUTI OD MUKE! Milica Pavlović uhvaćena sa Slobom, pozirali ZAGRLJENI I NASMEJANI! Poslali MOĆNU PORUKU
Foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

Sve im je POTAMAN

KIJA KOCKAR ĆE SVISNUTI OD MUKE! Milica Pavlović uhvaćena sa Slobom, pozirali ZAGRLJENI I NASMEJANI! Poslali MOĆNU PORUKU

Rijaliti -

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je Kristina Kija Kockar ušla u konflikt sa Milicom Pavlović. Problem je nastao jer je Kockareva javno prokomentarisala da joj se ne sviđa Pavlovićeva kao čovek.

- Milica Pavlović je atraktivna kao devojka i sve to, ali mi se ne sviđa kao čovek - kratko je istakla Kockareva.

Ovo je mnoge iznenadilo, s obzirom na to da se izvesno vreme u medijima pisalo da njih dve imaju čvrsto prijateljstvo, a čak su se u jednoj emisiji i poljubile u usta.

Kija Kockar, Sloba Radanović
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Kao mogućnost za njihovu svađu u medijima se navodi bivši Kijin muž, Sloba Radanović, koji je javno pohvalio Miličin novi album. Nakon toga je pevačica imala izjavu u kojoj se zahvalila Slobi i otkrila da bi mu rado pevala na rođenju sina.

Sloba Radanović
foto: Printscreen/Zadruga

Sada je Milica objavila na svom Instagram profilu fotografiju, za koju mnogi sumnjaju da se neće dopasti Kockarevoj. Ona je podelila fotografiju na kojoj se vidi kako pozira u Slobinom zagrljaju, pred nastup u klubu u Nemačkoj.

Milica Pavlović
foto: printscreen

- Hajde da pokidamo - napisala je Milica u opisu zajedničke fotografije.

Nema sumnje da su Milica i Sloba napunili klub do poslednjeg mesta i priredili gostima žurku za pamćenje. Kako li će Kija reagovati na novitete, ostaje da saznamo.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

04:43

Milica Pavlović spava samo 2 sata zbog koncerta u Nišu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track