NE POŽELELI LJUBU PANTOVIĆ ZA TAŠTU Aleksandra Subotić Peci oprostila švaleraciju sa Majom, ali ona nije! Evo šta je uradila ZETU
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

zlopamtilo

NE POŽELELI LJUBU PANTOVIĆ ZA TAŠTU Aleksandra Subotić Peci oprostila švaleraciju sa Majom, ali ona nije! Evo šta je uradila ZETU

Rijaliti -

Aleksandra Subotić prešla je suprugu Petru Raspopoviću Peci preko javne švaleracije sa zadrugarkom Majom Marinković, ali njena majka Ljuba Pantović i dalje nije zaboravila zetu izdaju.

Naime, Ljuba Pantović je na društvenim mrežama podelila Aleksandrinu fotografiju sa članovima kraljevske porodice - Katarinom i Aleksandrom Karađorđevićem.

- Aleksandra sa kraljevskom porodicom. A, vi, hejteri, kako ste? - napisala je Pantovićeva uz ovu fotografiju.

Aleksandra Suboti'
foto: Printscreen

Ipak, jedna stvar je mnogima zapala za oko, a to je da je nekadašnja zadrugarka "isekla" Pecu sa fotografije pa se stiče utisak da Ljuba ne može da zaboravi Petru izlet sa Majom.

Podsetimo, kada je tokom leta Petar Raspopović Peca provodio dane sa zadrugarkom Majom Marinković od Srbije do Crne Gore, a do javnosti dospevale fotografije iz bazena, restorana i jahti, Ljuba je u svom maniru putem društvenih mreža poručila: "Jednom ministar - uvek ministar. Jednom policajac - uvek policajac. Jednom k... - uvek k... Matematika je uvek prosta".

kurir.rs

Bonus video:

00:09

Aleksandra Subotić pokazala šta doručkuje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track