ZVEZDAN LEŽAO PORED NJE SAMO U DONJEM VEŠU! Opustio se SKROZ, a onda je pokazao nešto NEVEROVATNO dok su se spremali! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Pink

da li je moguće

ZVEZDAN LEŽAO PORED NJE SAMO U DONJEM VEŠU! Opustio se SKROZ, a onda je pokazao nešto NEVEROVATNO dok su se spremali! (VIDEO)

Rijaliti -

Zadrugari su se odmarali pred emisiju "Pitanja gledalaca" i ta kratka pauza im je dobro legla. Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su otišli do kreveta, a sin slavnog košparkaša Moke je bio potpuno opušten pred mlađom zadrugarkom.

Naime, on je pored nje ležao u boksericama, što se moglo videti kad se otkrio da se spremi za emisiju.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Zadruga
foto: Printscreen/Pink

Oni su zatim došli su do radionice, gde stoje njene stvari, kako bi se presvukla i spremila za emisiju "Pitanja gledalaca". Dok je Anđela kopala po džakovima Zvezdan je šetkao po radionici i strpljivo je čekao.

Pošto se Zvezdan verovatno do sad upoznao sa Anđelinim kratkim živcima odlučio je da u tišini čeka da ona nađe stvari i ne prigovara joj što jako dugo čeka, a da li će joj ovo nekad prebaciti, ostaje nepozanica.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:45

JAMI JE BILA ŽRTVA FIZIČKOG NASILJA! Pevačica otvoreno o maltretiranju koje je proživela: Deca su bila ljubomorna zbog mog uspeha!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track