DALILA I DEJAN RASKRINKANI! Dragojević jednom fotkom USIJAO MREŽE, isplivao dokaz da su se POMIRILI! ŠOK TVRDNJE
Foto: Nikola Anđić, Printscreen

ČEKA SE REAKCIJA GLAVNIH AKTERA OVE PRIČE

DALILA I DEJAN RASKRINKANI! Dragojević jednom fotkom USIJAO MREŽE, isplivao dokaz da su se POMIRILI! ŠOK TVRDNJE

Rijaliti -

Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge 5", nedavno je javno ostavio Aleks Nikolić zbog njenog prisnog druženja sa Filipom Carem, a od tada, neretko intrigira javnost svojim objavama na društvenim mrežama.

Naime, nakon dva ljubavna brodoloma koja su ga zadesila u rijalitiju, Dejan Dragojević je, čini se, brzo uspeo da pronađe srodnu dušu.

Dragojević je sinoć na Instagramu podelio video snimak na kom on stavlja svoju ruku na ruku određene ženske osobe, čiji se nokti i noge jasno vide, uz tekst jedne numere.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen Instagram

- Dođi ove noći, do mog gnezda, nabaraću ti puno, krilo zvezda. Samo mi pokaži, rukom koje i biće, biće samo tvoje - glasio je tekst pesme.

Društvene mreže su se usijale od komentara nakon ove objave, a mnogi njihovi fanovi nagađaju da je reč o Dalili Dragojević, sa kojom se, podsetimo i dalje nije razveo.

Dalila Dragojević
foto: Printscren Instagram

Nagađanja fanova su krenula otkako se Dalila nije pojavila na zakazanom ročištu, što je mnoge navelo da posumnjaju, da je reč o marketinškom triku.

Takođe, mnogi njihovi fanovi su primetili da Dalila ima totalno iste nokte, baš kao i misteriozna devojka na snimku Dejana Dragojevića, a da li je zaista ovo sve istina, ostaje nam da saznamo.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

00:12

Evo gde radi Dejan Dragojević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track